Γλυκά Νερά: Η κατάθεση της μητέρας της Καρολάιν – Το τελευταίο τηλεφώνημά τους

783173_77de883e98-b0cfcd86383c3594

Δεν γνώριζε τίποτα για τα προβλήματα και τους καβγάδες του ζευγαριού η μητέρα της Καρολάιν, όπως φαίνεται μέσα από όσα κατέθεσε η ίδια στις Αρχές. Η 20χρονη είχε πολύ καλή σχέση με την μητέρα της που έμενε στην Αλόννησο όμως είχε θελήσει να αποκρύψει πως διαπληκτιζόταν με τον σύζυγό της, αν και της μιλούσε στο τηλέφωνο καθημερινά. Ακόμη και το βράδυ της Δευτέρας, λίγες ώρες πριν από το έγκλημα, η Καρολάιν δεν αποκάλυψε στη μητέρα της το παραμικρό.

“Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει γίνει. Η Καρολάιν ήταν πολύ καλό παιδί, άριστη μαθήτρια και συμμετείχε σε όλες τις δραστηριότητες. Ήταν σημαιοφόρος, πήγαινε στους προσκόπους, έκανε καταδύσεις, θέατρο κι άλλες δραστηριότητες” ανέφερε η μητέρα της Καρολάιν στην κατάθεση που έδωσε μετά τη δολοφονία της κόρης της.

Για τον 32χρονο πιλότο είχε αναφέρει:

“Με τον Μπάμπη γνωρίστηκαν στην Αλόννησο όταν ήταν 16 χρονών περίπου. Είχαν γνωριστεί σε κοινή παρέα. Εμείς ξέραμε για την σχέση τους και αν και η Καρολάιν ήταν λίγο μικρή σε ηλικία βλέπαμε ότι είναι αγαπημένοι και στηρίξαμε τα παιδιά”.

“Την έβλεπα πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη”

“Πριν από 11 μήνες γέννησε ένα κοριτσάκι τη Λύδια. Από τότε την έβλεπα κάθε μέρα πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη και μου έλεγε ότι περνάει παρά πολύ καλά. Δε μου έκανε ποτέ παράπονα ότι κουράζεται ή ότι έχει προβλήματα. Μιλούσαμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο με βιντεοκλήση και μπορούσα να βλέπω ότι πράγματι είναι καλά”

Το τελευταίο τηλεφώνημα

“Στο τηλέφωνο μιλήσαμε τελευταία φορά το βράδυ της Δευτέρας. Δεν μου φάνηκε να την απασχολεί κάτι. Είπαμε καληνύχτα και κλείσαμε το τηλέφωνο. Την επόμενη μέρα το πρωί ήμουν στο σπίτι μου στην Αλόννησο, ήρθαν κάποιες φίλες μου και μου είπανε για το κακό που έγινε. Έκανα και εγώ κάποια τηλεφωνήματα και σιγουρεύτηκα για το κακό. Τι έγινε μέσα στο σπίτι δεν ξέρω ούτε θέλω να μάθω γιατί με πονάει πολύ. Δόξα τω Θεώ η Λυδία είναι καλά”, κατέθεσε η μητέρα της Καρολάιν.makeleio.gr