Τετάρτη, Ιουνίου 9

Οι άνθρωποι, έχουν την ασθένεια να δυσφημούν τους άλλους...."


H ζωή είναι όμορφη
Ένας νεαρός πήγε να συναντήσει το κορίτσι του που έκανε καλοκαιρινές διακοπές στο χωριό της. Κάθισε σε ένα καφενεδάκι του χωριού και την περίμενε. Άγνωστος στο χωριό άρχισαν να τον ρωτούν απο που είναι και άλλα πολλά. Όταν είδε την κοπέλα του να βγαίνει απ' το σπίτι της, τους είπε: "η κοπέλα αυτή μου αρέσει".Σοκαρίστηκε απ' τα λόγια που άκουσε να του λένε, ότι είναι του δρόμου και άλλα πολλά.
Λυπημένος βαδίζει για να φύγει από το χωριό.... ένας ηλικιωμένος τον ρώτησε, τι έχεις παιδί μου βλέπω το πρόσωπό σου χλωμό... Κύριε αγαπώ ένα κορίτσι απ' το χωριό σας, και στο καφενείο του χωριού σας μου είπαν οτι δεν ταιριάζει για να κάνει οικογένεια είναι μια του δρόμου.
Ο ηλικιωμένος του είπε: "θα ήθελα να πας στο καφενείο και να ρωτήσεις για την κόρη μου, να δούμε τι θα σου πουν".
Αυτό έκανε πήγε στο καφενείο και ρώτησε. Οταν επέστρεψε, ο ηλικιωμένος τον ρώτησε τι σου είπαν για την κόρη μου.
-Και του είπε: Αυτά που μου είπαν ήταν τα ίδια λόγια όπως για το κορίτσι μου.
Ο ηλικιωμένος ζήτησε από τον νεαρό να έρθει μαζί του στο σπίτι του, όταν ο νεαρός μπήκε στο σπίτι του , δεν βρήκε κανέναν άλλον παρά μόνον την ηλικιωμένη γυναίκα του, μια γυναίκα που δεν γέννησε ποτέ...
-Τότε ο γέροντας είπε: ′′ Γιε μου, μην πιστεύεις αυτά που λένε οι άνθρωποι, έχουν την ασθένεια να δυσφημούν τους άλλους...."
via Σωτήρης Καλκατζάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .