Δευτέρα, Ιουνίου 14

Φ. Κρανιδιώτης: Δεν είμαστε χώρα που δημιουργήθηκε από μετανάστες, λαθραίους ή νόμιμους


Γράφει ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Πηγή: newsbreak.gr

Δεν είμαστε χώρα που δημιουργήθηκε από μετανάστες, λαθραίους ή νόμιμους. Είμαστε ένα από τα αρχαιότερα Έθνη στον κόσμο, με αδιάκοπη συνέχεια αίματος, γλώσσας, πολιτισμού, παρά τις φιλότιμες και άοκνες προσπάθειες των Αποστόλων του Μαρασμού, αριστερών και ψευτοφιλελεύθερων, να αποδείξουν το αντίθετο και τη στοχοποίηση και δίωξη του λευκού, χριστιανού ετεροφυλόφιλου Ευρωπαίου ανθρώπου και της Ιστορίας του από την επέλαση του ολοκληρωτικού και γλοιώδους πολιτισμικού μαρξισμού.

Εάν ανήκεις σε κάποια παρδαλή μειονότητα, οποιαδήποτε, αν είσαι άθεος, μουσουλμάνος, σκούρος, οτιδήποτε άλλο πλην της εγχώριας συντριπτικής πλειονότητας, έχεις στην κωλότσεπη ένα είδος ασυλίας. Οι ντόπιοι, αν κάνουν παιδιά, φορολογούνται. Εσύ, που μπήκες λάθρα, επιδοτείσαι. Εάν είσαι απεχθής λευκός Ελληνας και Χριστιανός, και δεν στέλνεις τα παιδιά σου στην υποχρεωτική εκπαίδευση, είναι ποινικό αδίκημα, πας κατηγορούμενος, όπως και αν τα βάζεις να ζητιανεύουν, να κλέβουν, να κάνουν delivery ναρκωτικά, και μπορεί και να σου πάρει τα παιδιά η Πρόνοια. Εάν είσαι «ευπαθής» και τα κάνεις όλα αυτά, παίρνεις και επίδομα για να τα στέλνεις σχολείο «και καλά», και για τα υπόλοιπα «τρέχα γύρευε».

Εάν μπουκάρεις παράνομα στη χώρα, παραστήσεις ψευδώς τον κατατρεγμένο, η χώρα, που μπορεί και να τη μισείς, θα σε περιθάλψει, θα κονομήσεις σπίτι προπληρωμένο, τζάμπαμαν όλα, συν κάρτα για μετρητά. Και τώρα, λέει, η Γερμανία προγραμματίζει να σου χτίσει σπίτι για να πιάσεις ρίζες στην Ελλάδα και να μετατραπούμε επισήμως σε ακάλυπτο της Ευρώπης, πίσω αυλή για σπασμένους καναπέδες, αναφομοίωτους ανθρώπους που δεν θέλει το αφεντικό στην κεντρική Ευρώπη.

«Διαπιστώσεις» θα πουν μερικοί. «Μας τα ξαναείπες» θα πουν επίσης. Φαίνεται πως δεν είναι αρκετές οι φορές που τα διαπιστώνουμε – παρά την επανάληψη, αργεί ακόμη η μάθηση. Το πρόσφατο περιστατικό στην παραλία με την κακοποίηση μιας κοπέλας -θα το δείξει η δικαστική διερεύνηση αν έχουμε δίκιο- μοιάζει πάντως με Taharrush Gamea. Έχει γίνει σε γερμανικές πόλεις, έχει γίνει στην Αίγυπτο σε βάρος ξένης δημοσιογράφου, της Λάρα Λόγκαν του CBS, και άλλων γυναικών το 2011, κατά την Αραβική Άνοιξη, που μόνο Άνοιξη δεν ήταν.

Η ομάδα των μουσουλμάνων ανδρών περικυκλώνει με τρεις ομόκεντρους κύκλους μέσα στο πλήθος μια «άπιστη» γυναίκα, φωνάζοντας, τραγουδώντας, χορεύοντας. Οι του έξω ομόκεντρου κύκλου εμποδίζουν τον κόσμο να δει τι συμβαίνει και να επέμβουν σε σωτηρία της άτυχης γυναίκας, ενώ οι των δύο εσωτερικών κύκλων σκίζουν τα ρούχα, βιάζουν διαδοχικά και κακοποιούν διαδοχικά το θύμα. Γιατί το κάνουν; Γιατί θεωρούν πως έχουν το δικαίωμα, αφού το θύμα είναι «άπιστη», είναι πράγμα, όχι άνθρωπος με δικαιώματα, αλλά νόμιμο θήραμα, σύμφωνα με τον δικό τους κώδικα αξιών.

Είναι όλοι οι παράνομοι μετανάστες έτσι; Προφανώς όχι, αλλά κάποιοι είναι, και δεν θέλουμε να μάθουμε πόσοι. Τα πράγματα πάντως χειροτερεύουν, όπου επικρατούν, εκτοπίζοντας από τις γειτονιές τους γηγενείς νόμιμους κατοίκους. Η δραματική κατάσταση πόλεων της Σουηδίας και της Νορβηγίας το αποδεικνύει. Στο επιχείρημα «και οι Ελληνες κάνουν τα ίδια», η απάντηση θα έπρεπε να είναι ένας κουβάς παγωμένο νερό. Όχι, οι Έλληνες δεν κάνουν τέτοιους τελετουργικούς ομαδικούς βιασμούς, επειδή μάλιστα θεωρούν πως είναι «δικαίωμά» τους και πως τα θύματα είναι υποκείμενα περιορισμένων δικαιωμάτων έως άψυχα πράγματα. Δεν ανήκει στην κουλτούρα μας, στον κώδικα αξιών μας, και οι ομαδικοί βιασμοί είναι σπάνια ειδεχθή κακουργήματα, που δεν υπάρχει δείγμα πολίτη μας που να εκφράζει υποψία αποδοχής, πλην κανενός βαριά ψυχικώς νοσούντος.

Η ωμή αλήθεια είναι πως αυτή η υποκουλτούρα, που σέρνει πίσω της, έναντι των γυναικών, των παιδιών, αυτή η ολοκληρωτική πολιτική θεωρία, ιδεολογία και πράξη, που δεν είναι απλά θρησκεία, είναι παντελώς ασύμβατη με τον νομικό -και όχι μόνο- πολιτισμό μας. Δεν υπάρχει έδαφος ούτε για μισή σπιθαμή ανοχής, κατανόησης. Δεν υπάρχει τίποτα περαιτέρω να κατανοήσουμε από αυτό που βίωσαν τα ως τώρα θύματα των εισαγόμενων κακοποιών, και δεν επιτρέπονται συγκρίσεις και δικαιολογίες.

Υπογραμμίζω δε εμφατικά για πολλοστή φορά πως η οργανωμένη και επιδοτούμενη από τη γραφειοκρατία της Ε.Ε. παράνομη μετανάστευση, που έχει μέγεθος και χαρακτηριστικά εισβολής, με συνενόχους ΜΚΟ, την Αριστερά και ηλίθιους διεφθαρμένους ψευτοφιλελεύθερους, που κερδοσκοπούν από τη συλλογική αυτοκτονία μας, δεν είναι ζήτημα που θα αντιμετωπιστεί από ερασιτέχνες θυμωμένους vigilantes σε δρόμους και πλατείες. Το κράτος δεν μπορεί να εκχωρεί τις υποχρεώσεις του σε ανεύθυνους ιδιώτες. Η ασφάλεια του κράτους και των πολιτών είναι ευθύνη της κυβέρνησης και των εντεταλμένων κρατικών οργάνων. Επομένως, η αποτροπή και η αναστροφή του κύματος των παρανόμων και της συνακόλουθης εγκληματικότητας είναι ζήτημα μακρόπνοης, κεντρικά σχεδιασμένης και με μηδενική ανοχή εφαρμοστέας πολιτικής, με βάση το Σύνταγμα και τους Νόμους. Εάν υπάρχει διεθνής συμφωνία ή συνθήκη που μας εμποδίζει να υπερασπιστούμε τη χώρα και τον λαό μας, οφείλουμε να την καταγγείλουμε. Η ασφάλεια της Ελλάδας και των Ελλήνων υπερτερεί όλων.

Η πρώτη παραδοχή, όμως, που πρέπει να κάνουμε είναι πως αυτοί οι άνθρωποι και η νοοτροπία τους είναι ασύμβατα με τον τρόπο ζωής μας, τους νόμους μας. Η δε μόνη λύση είναι να μην είναι εδώ. Να μην μπαίνουν, η χώρα να είναι κάστρο και οι λίγοι που θα καταφέρνουν να παραβιάσουν τα σύνορά μας να κρατούνται σε απομονωμένα νησιά, σε κλειστά κέντρα κράτησης, υπό την ευθύνη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, μέχρι τη διαλογή των ελαχίστων που δικαιούνται άσυλο και την ποινική τιμωρία και κράτηση των υπολοίπων και των συνεργών τους, ως τη διά βίου απέλασή τους. Χωρίς επιδόματα, τζάμπα σπίτια, χωρίς απολύτως τίποτα από όλα αυτά, των ΜΚΟ συμπεριλαμβανομένων, που συγκροτούν τον τεράστιο μαγνήτη ο οποίος τους φέρνει εδώ, με την άμεση συναυτουργία του κράτους-συμμορίας του Ερντογάν.

Σύλληψη, κράτηση, απέλαση. Όχι τσάρκες, όχι ύφος λες και τους χρωστάμε. Εάν τους θέλει η Μέρκελ, ας τους πάρει απευθείας με αερογέφυρα στη Γερμανία. Με τα λεφτά τους, την κυρά τους, όχι εμάς – ας τα βάλουν εκεί που δεν βλέπει ο ήλιος. Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να αυτοκτονήσουμε, επειδή κουμάντο στην Ε.Ε. κάνουν σκουπίδια διεθνιστές, που μισούν τις αληθινές ευρωπαϊκές αξίες, τους πραγματικούς πυλώνες της Ευρώπης, την Ελλάδα, τη Ρώμη και τον χριστιανισμό.

Στη δε δήλωση της ΠτΔ «είναι, τέλος, αναγκαίο να δούμε το θέμα της ενσωμάτωσης των μεταναστών, ιδιαίτερα αυτών που προσπαθούν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία. Η ομαλή ένταξή τους δεν συμβάλλει μόνο στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθά και στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας» με εμποδίζει μόνο ένα πράγμα να απαντήσω όπως πρέπει: ο Ποινικός Κώδικας.

*Δικηγόρος, πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, εταίρου του συνασπισμού ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ,
www.neadexia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .