Κυριακή, Ιουνίου 27

Ο δολοφόνος του Σεργιανόπουλου σκότωσε συγκρατούμενό του σε φυλακές της Κρήτης

Ο δολοφόνος του Σεργιανόπουλου σκότωσε συγκρατούμενό του σε φυλακές της Κρήτης

Τον συγκρατούμενό του φέρεται να σκότωσε ο δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου σε φυλακές των Χανίων στην Κρήτη.

Όπως έγινε γνωστό, το Σάββατο, στις εν λόγω φυλακές σημειώθηκε συμπλοκή, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός κρατουμένου. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του zarpanews.gr, ο δράστης του εγκλήματος είναι ο 43χρονος Ντέιβιντ Μουρτικνέλι, δολοφόνος του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου.

Η χθεσινή συμπλοκή, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, έγινε μεταξύ δύο κρατουμένων με καταγωγή από τη Γεωργία, με τον έναν εκ των δύο να να τραυματίζει θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο,

τον συγκρατούμενό του. Το θύμα φαίνεται πως υπέστη τραύμα στο στήθος από αυτοσχέδιο μαχαίρι.

Άμεσα στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του κρατουμένου στο νοσοκομείο Χανίων. Οι διασώστες προσπάθησαν να τον επαναφέρουν κάνοντάς του ανάνηψη, δυστυχώς όμως ήταν ήδη αργά.

Ο δράστης φαίνεται πως αναμενόταν να αποφυλακιστεί σε δύο χρόνια, καθώς θα εξέτιε τα 15 έτη κράτησης.

O 43χρονος Ντέιβιντ Μουρτικνέλι
O 43χρονος Ντέιβιντ Μουρτικνέλι

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος είχε δολοφονηθεί με 21 μαχαιριές στις 3 Ιουνίου 2008 στο σπίτι του στο Παγκράτι. Πενήντα μια ημέρες μετά τη δολοφονία, η ασφάλεια κατόρθωσε να εξιχνιάσει το έγκλημα και να συλλάβει τον δράστη. Στον εντοπισμό του βοήθησε η Εγκληματολογική Υπηρεσία, στα εργαστήρια της οποίας ταυτοποιήθηκαν δακτυλικά, παλαμικά και πελματικά αποτυπώματα του Μουρτικνέλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .