Σάββατο, Ιουνίου 19

ΝΑ ... ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ !!!! - ΒΙΝΤΕΟ -


ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ;;;

Στιγμιότυπα από τη διαμαρτυρία ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων της πόλης Βικτώριας στην Αυστραλία….

Υπήρξε μια δυναμική παρουσία της αστυνομίας στη διασταύρωση της Flinders Street στη Μελβούρνη, καθώς μια ομάδα ιδιοκτητών επιχειρήσεων συγκεντρώθηκε για να εκφράσει τις ανησυχίες τους σχετικά με την κατάσταση για τις μικρές επιχειρήσεις στη Βικτώρια.

Ωστόσο, πριν μπορέσουν να μιλήσουν, η αστυνομία άρχισε να μαζεύει τους παρευρισκόμενους ένας προς έναν, οδηγώντας σε μερικές άσχημες σκηνές.

Εδώ είναι μερικές από τις στιγμές που κατέγραψα κατά τη διάρκεια του χρόνου που κάλυψα την εκδήλωση, υπάρχει επίσης μια πλήρη ζωντανή ροή διαθέσιμη στη ροή μου στο Facebook

https://www.facebook.com/therealrukshan

Σε μια δευτερεύουσα σημείωση, δεν μπορώ να μην σκεφτώ ότι αυτές είναι οι σκηνές που η αστυνομία ανησυχεί μήπως καταγραφούν από τα ..Ανεξάρτητα Μέσα Ενημέρωσης!!!

(Εμφανίστηκαν στο σπίτι μου χθες το βράδυ για να με προειδοποιήσουν να μην παρευρεθώ, γνωρίζοντας καλά ότι είμαι Ανεξάρτητα Μέσα Ενημέρωσης) .

Υπήρχαν πολλά mainstream μέσα μαζικής ενημέρωσης που κατέγραψαν τη διαμαρτυρία, αλλά μάλλον ΔΕΝ θα δείξουν ΠΟΤΕ και σε κανένα, έστω κάποια απο αυτά τα ωμά που υπέστησαν οι μικροεπαγγελματίες της Βικτώριας…

Ποιες είναι οι σκέψεις σας;

Δικαιολογείται αυτό το επίπεδο αστυνομικής επιβολής εναντίον αθώων μικροεπαγγελματιών Βικτωριανών;;;

Θα πρέπει η κυβέρνηση να είναι σε θέση να λογοκρίνει τους μικροϊδιοκτήτες επιχειρήσεων που είναι από τους πιο σοβαρά πληγέντες από την πανδημία;;;

ΒΙΝΤΕΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .