Τετάρτη, Ιουνίου 16

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ: “Πως αισθάνεστε τώρα που είστε τα μεγαλύτερα ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ του αιώνα;;;”

Η σημερινή ερώτηση είναι τόσο απλή αλλά άλλο τόσο επικίνδυνη όσο μια φάκα παγίδευσης ποντικιών. Σημασία έχει όμως πόσο ειλικρινείς είστε έναντι του εαυτού σας.
Όμως πριν φροντίσετε να μπείτε στην διαδικασία και να απαντήσετε σαν εμβολιασμένοι χιμπατζίδες, θα πρέπει να γνωρίζετε την λειτουργία του φόβου-τρόμου. Ναι, του δικού σας ατομικού σας τρόμου.

Όμως πριν φροντίσετε να μπείτε στην διαδικασία και να απαντήσετε σαν εμβολιασμένοι χιμπατζίδες, θα πρέπει να γνωρίζετε την λειτουργία του φόβου-τρόμου. Ναι, του δικού σας ατομικού σας τρόμου.

Αν γνωρίζετε τι είναι ο “τρόμος” και μάλλον το γνωρίζετε, φανταστείτε τον τρόμο που περνάνε τα πιθικάκια στα εργαστήρια τρόμου όταν έπεσαν στις διεστραμένες και ανώμαλες ορέξεις και περιπτώσεις των ονομαζόμενων επιστημόνων.

Τώρα που αντιληφθήκατε τι είναι το αίσθημα του “τρόμου”, αντικρύζοντας τις εικόνες των πειραματόζωων απαντήστε την ερώτηση:

“Πως αισθάνεστε τώρα που είστε τα μεγαλύτερα ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ του αιώνα;;;”


Σίγουρα δεν σας βολεύει η ερώτηση.

Όταν θα έχετε βρει την απάντηση όμως μέσα σας, θα καταλάβετε την μόνιμη κατάσταση του ΤΡΟΜΟΥ σας! Θα ζείτε μέσα στον τρόμο σαν πειραματόζωα στο υπόλοιπο και μεγαλύτερο ΜΑΖΙΚΟ πειραμα που εσείς οι ίδιοι αποφασίσατε να πάρετε μέρος, χωρίς να λέτε λέξη για την μόνιμη σκέψη τρόμου για την ζωής σας.
Λόγω του τεράστιου τρόμου που θα ζείτε από εδώ και στο εξής, γιατί γνωρίζετε ότι πολλοί άλλοι παρόμοιοι χέστες σαν και εσάς πήγαν για ανακύκλωση στην ASTRA της γενετικής, θα νοσήσετε ακόμη περισσότερο δίνοντας εντολή στο υποσυνείδητο σας να σβήσει σιγά σιγά την φλόγα.

KORAKAS NEWS

 https://katohika.gr/autognosia/erotisi-pros-emvoliasmenous-pos-aisthaneste-tora-pou-eiste-ta-megalytera-peiramatozoa-tou-aiona/

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .