«Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαμβάνειν»


«Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαμβάνειν»

«Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαμβάνειν» 

Υποστήριζε ο Ιπποκράτης, αναδεικνύοντας τη σημασία της ουσιαστικής Πρόληψης για την υγεία, αλλά και τη Μακροζωία. «Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαμβάνειν»

– Ισχυρός (υγιής) οργανισμός προλαβαίνει τις ασθένειες και δεν υπόκειται στη φθορά τους. (Ιπποκράτης ο Κώος , 460 – 370 π.Χ.) .
– Να φροντίζεις «προλαμβάνεις» για την ζωή σου. (Θαλής ο Μιλήσιος) . περ. 640 – 546 π.Χ.
– Είναι καλύτερο να δείχνουμε «πρόνοια» πριν από τις πράξεις παρά να μετανοούμε μετά . (Δημόκριτος από Άβδηρα). 470 ή 460 – περ. 370 π.Χ.
– «Φρόντιζε» και για το μέλλον. (Πυθαγόρας από Σάμο). 6ος αιών π.Χ.

Το 2006 ένας νεαρός δημοσιογράφος του «National Geographics» υποβλήθηκε πειραματικά σε ειδικές εξετάσεις αίματος σε εξειδικευμένο βιολογικό εργαστήριο όπου το αίμα του αναλύθηκε με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο (τόσο συγκεκριμένο, που στην πραγματικότητα, πολύ λίγα βιολογικά εργαστήρια στον πλανήτη έχουν την τεχνική κατάρτιση για να κάνουν τέτοιες αναλύσεις).

Εξετάστηκε για 320 χημικές ουσίες, χωρίς να έχει συγκεκριμένο λόγο υγείας ή παθολογικά συμπτώματα. Στο αίμα του ανιχνεύτηκαν χημικές ουσίες στις οποίες μπορεί να είχε εκτεθεί δεκαετίες πριν, όπως

Υπήρξαν επίσης τρέχουσες χημικές ουσίες όπως τα σημερινά φυτοφάρμακα, πλαστικά συστατικά και χημικές ενώσεις που βρίσκονται συνήθως στα σαμπουάν, το τεφλόν στα αντι-κολλητικά μαγειρικά σκεύη, τα αδιάβροχα υφάσματα και πυρίμαχα υλικά.

Αυτές ήταν ουσίες που υπάρχουν σε οποιαδήποτε δυτική χώρα είτε στην Αμερική την Ευρώπη ή την Αυστραλία. Είναι επομένως, σχεδόν αδύνατο να αποφύγει κάποιος την τοξική μόλυνση επειδή βρίσκονται παντού και γύρω μας.

Ακόμη και ο αέρας που αναπνέουμε δεν είναι πλέον καθαρός αλλά μάλλον, βαριά μολυσμένος ειδικά στις βιομηχανικές περιοχές και τις μεγαλουπόλεις. Αυτό το γεγονός είναι για πρώτη φορά στην ιστορία του πλανήτη, ότι δη-λαδή τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν εκτεθεί σε τέτοιους μεγάλους αριθμούς και ποσά τοξικών χημικών ουσιών.

Σύμφωνα με την «Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος της Αμερικής» (EPA), οι τοξικές χημικές ουσίες είναι το χειρότερο περιβαλλοντικό πρόβλημα των ΗΠΑ και όχι μόνο, και ευθύνονται για μέχρι και ογδόντα τοις εκατό των θανάτων από καρκίνο.

Όταν 3.672 διαφορετικά δηλητήρια ραντίζουν την τροφή μας τι περιμένουμε; Να γίνουμε καλά ή να αποκτήσουμε καρκίνο 

Αξίζει να αναφέρουμε ενδεικτικά πως,

Επιπλέον, ραδιενέργεια ισοδύναμη ενός πυρηνικού πολέμου έχει συμβεί ήδη από την εποχή των πυρηνικών αποβλήτων και των πυρηνικών δοκιμών, όπου μας έχουν εκθέσει όλους στο αντίτιμο των 1,000 πυρηνικών βομβών στο μέγεθος αυτών που έπεσαν στη Χιροσίμα!

Εάν συνυπολογίσουμε, την ραδιενέργεια από το πυρηνικό ατύχημα του Τσερνομπίλ και την ανυπολόγιστη ραδιενέργεια από το πρόσφατο ατύχημα στην Φουκουσίμα της Ιαπωνίας, δεν νομίζω πως υπάρχει καμία αμφιβολία για το γιατί υπάρχουν τόσες φοβερές ασθένειες και την «πανδημία» των κρουσμάτων καρκίνου!

Τσέρνομπιλ: Τι προκαλεί η ραδιενέργεια στην υγεία 

Κάθε λεπτό της ύπαρξής μας, μας φέρνει αντιμέτωπους με νέες προκλήσεις στην κατάσταση της υγείας μας απλά με τη διαβίωση στον πλανήτη Γή, λιγότερο ή περισσότερο.

Οι κύριες αιτίες σχεδόν όλων των ασθενειών μας είναι λόγω της προσθετικής συγκέντρωσης των τοξινών στον οργανισμό μας, της χρόνιας φλεγμονής και ειδικά όταν δεν μπορεί να τις αποβάλει το σώμα μας διότι έχει φθάσει σε ένα σημείο που δεν μπορεί πλέον να διαχειριστεί αυτό τον όγκο των δηλητηρίων, και αυτό ανοίγει την πόρτα της σοβαρής ασθένειας.

Τι είναι οι τοξίνες και γιατί οφείλουμε να τις αποβάλλουμε;
και Χρόνιες Φλεγμονές: Καταστρέφουν την υγεία~Σχετίζονται με όλες τις ασθένειες 

Σε αυτό το δυσμενές περιβάλλον, και την κατάσταση του οργανισμού μας έρχεται η «Παστερική» χημική ιατρική, η οποία βρίσκεται σε λάθος δρόμο όπως ο «άσωτος υιός», να συνταγογραφίσει συμπτωματικά και όχι αιτιατά και να μας αποτελειώσει με τα «χημικά» φαρμάκια της.

Είναι τώρα η ώρα να διαδοθούν αυτά στο ευρύ κοινό σαν μια επανάσταση στο σύστημα υγείας.

Εν περιλήψει, εάν θέλουμε να επιτύχουμε την «μακροζωία με υγεία» αξίζει να εξετάσουμε τουλάχιστον ένα φυσικό πρόγραμμα υγείας πρόληψης και αποτοξίνωσης χωρίς παρενέργειες, στο κατά δύναμη προσιτό σε όλους τους ανθρώπους εδώ και τώρα.

Διότι δεν μπορεί να υπάρξει μακροζωία με υγεία, πρόληψη, ή αποτελεσματική θεραπεία χωρίς συχνή αποτοξίνωση, στον μολυσμένο πλανήτη Γή που ζούμε, τελεία και παύλα.

Υπ’ όψιν πως θεωρούμε εντελώς φυσιολογικό για την μακροζωία του αυτοκινήτου μας να κάνουμε συχνή «αποτοξίνωση» με την αλλαγή λαδιού και φίλτρου, συντήρηση γενικά κάθε τόσα χιλιόμετρα, ενώ για τον εαυτό μας ούτε που μας περνάει απ το μυαλό κάτι τέτοιο.

Ώρα για αποτοξίνωση~Βασικές συμβουλές 

Σε τελευταία ανάλυση, «η φύση δεν θα ακολουθήσει ποτέ τους ανθρώπους αλλά οι άνθρωποι θα πρέπει να ακολουθήσουν τους νόμους της φύσης»

DIOSCORIDES 40-90 μ.Χ.

Όσο κι αν προσπαθούμε, όσο κι αν προσέχουμε δεν μπορούμε να αποφύγουμε την καθημερινή μόλυνση που δρα προσθετικά συσσωρεύοντας τοξίνες στον οργανισμό μας.
Επειδή δεν μπορούμε να αλλάξουμε πλανήτη, θα πρέπει να κάνουμε κάθε τόσο γενικό “service” στον οργανισμό μας.

Δηλαδή, αποτοξίνωση και ομοιόσταση = ολική επαναφορά της υγείας μας.

Σύντομα ελπίζω με την βοήθεια του Θεού, να μπορέσω να εγκαινιάσω το πρώτο ολοκληρωμένο Κέντρο Προληπτικής Νέο-Ιπποκρατικής ιατρικής.

Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να αποκτήσω τις γνώσεις και το κουράγιο, άξιους συνεργάτες-συναδέλφους, για να υλοποιήσω την θεωρία μου.
Ευχαριστώ τον γιο μου Δημήτρη που χρηματοδοτεί από το υστέρημά του αυτό το έργο, που θα αποτελέσει πιστεύω την αρχή μιας επανάστασης στον χώρο της υγείας στην Ελλάδα.

Νικόλαος Βρούσγος   

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

«Τροφή-Φάρμακο»: Τι μπορούμε να κάνουμε στην παρούσα φάση;

Πρώτον και κύριον απομακρύνουμε όσο είναι δυνατόν τα προϊόντα που μπορούν να βλάψουν την υγιεία μας. Στην συνέχεια αποτοξινώνουμε τακτικά τον οργανισμό μας, αλλά με ασφαλή μέσα, όπως: 

Και τα δύο ως συμπληρώματα διατροφής για ισχυρή δραστικότητα και αποτελεσματικότητα. 

Και βέβαια φροντίζουμε να έχουμε ΚΑΘΑΡΌ τον πλέον κύριο ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΤΉ ΜΑΣ το ΝΕΡΌ, το οποίο δυστυχώς έχει καταστεί επικίνδυνο καθώς είναι γεμάτο, χλώριο,εξασθενές χρώμιοβαρέα μέταλλαφυτοφάρμακα, τοξικές χημικές ουσίες, βακτήρια και άλλα επικίνδυνα συστατικά, ακόμη ΚΑΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΆ ΚΑΤΆΛΟΙΠΑ…

Η λύση είναι ένα εξαιρετικά αξιόλογο και αξιόπιστο φίλτρο απλό στην εγκατάσταση και με χαμηλό κόστος αγοράς και συντήρησης όπως αυτό που σας προτείνω, το οποίο έχει ιδιαίτερα σημαντικές εγκρίσεις και πιστοποιήσεις που ΔΕΝ διαθέτει κανένα άλλο φίλτρο, όπως:

pistopoihseis_filtrou

ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΉΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΈΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΠΙΣΤΟΠΟΙΉΣΕΙΣ

Δίνοντας σήμερα λίγα χρήματα για ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΦΙΛΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, γλιτώνετε αύριο ένα σωρό χρήματα που θα χρειαζόσασταν για να αντιστρέψετε τα προβλήματα που θα δημιουργήσει αργά ή γρήγορα το απαράδεχτο νερό της βρύσης μας, αλλά και των διαφόρων εμφιαλωμένων όπως βλέπουμε συχνά…

Το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΦΙΛΤΡΟ που σας προτείνω, είναι το καλλίτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε σε εσάς αλλά και ολόκληρη την οικογένειά σας!!

Όσοι ενδιαφέρεστε για περισσότερα και παραγγελίες, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ή επικοινωνήστε στο μέιλ: life@proionta-tis-fisis.com  

Δείτε ακόμη: Μέθοδοι καθαρισμού οργάνων. Με ποιά σειρά είναι καλύτερο να γίνονται

Τα αρνητικά της αποτοξίνωσης-Τι να προσέχετε

Μίνι αποτοξίνωση της μιας μέρας

9 σημάδια ότι το σώμα σας χρειάζεται ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ αποτοξίνωση

Τι είναι, γιατί και κάθε πότε χρειάζεται να κάνουμε αποτοξίνωση

15 τρόποι για να αποβάλλεις τις τοξίνες
«Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαμβάνειν»