Παρασκευή, Ιουνίου 11

Η Μαρία Μπεκατώρου ανοίγει τα φτερά της και η Ιωάννα Μαλέσκου «τραβάει τα μαλλιά» της

maleskoustili

Κάθε κυρία έχει να αντιμετωπίσει διαφορετικές καταστάσεις - Έκαστος εφ ω ετάχθη

Σήμερα είναι μία πλούσια τηλεοπτική ημέρα. Και Ρολάν Γκαρός με απίστευτη Σάκκαρη και τελικός «Master Chef» και γύρω γύρω ο γνωστός σαματάς. Το πήγαινε – έλα, το κρυφτούλι των πάνελ, η διασπορά ψευδών ειδήσεων, οι μυστικές συναντήσεις και τα τηλεφωνήματα, οι άνευ λόγου αντεγκλήσεις και φυσικά το λαϊκό δικαστήριο του «Survivor».

Γιατί πλέον το «Love it» στον ΣΚΑΪ έχει μετατραπεί σε «δικαστήριο» στο οποίο καλούνται οι συνεργάτες της εκπομπής και η παρουσιάστρια, Ιωάννα Μαλέσκου, να απολογηθούν για όσα είπαν και μάλιστα πλέον με τεκμήρια που θα ζήλευαν οι πράκτορες του CSI Miami. Ο Νίκος Μπάρτζης ήταν αυτή τη φορά, ο παίκτης ο οποίος ένιωσε αδικημένος από την κριτική των μελών της εκπομπής και δεν τους χαρίστηκε. Δικαίωμά του να υπερασπιστεί τον εαυτό του και την συμμετοχή του στο ριάλιτι. Κι εκείνος και ο Τζέημς και η φίλη τους. Όμως ίσως θα πρέπει να μάθουν τι εστί κριτική και φυσικά να συνειδητοποιήσουν ότι το μοντάζ αλλοιώνει πρόσωπα, καταστάσεις και συμπεριφορές. Γιατί το προϊόν θα πρέπει να πουλάει. Οπότε, κακώς επιτίθενται στους συνεργάτες της εκπομπής. Ισως πάλι εκτός έκθεση ιδεών στο σχολείο να ενταχθεί και ένα σεμινάριο τηλεοπτική έκθεση και συνέπειες. Φυσικά υπάρχει μία ακόμη παράμετρος σε όλο αυτό. Δεν κρίνεται μόνο ο καλεσμένος αλλά και όσοι εκφέρουν άποψη. Αν κρίνεις κάποιον τότε θα περιμένεις και την αντίδρασή του. Ιωάννα Μαλέσκου, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα…

bek


Η Μαρία Μπεκατώρου είναι πλάσμα υπέροχο. Ως άνθρωπος, ως συνεργάτης και φυσικά ως επαγγελματίας. Η Μαρία έδωσε στον ΑΝΤ1 και πήρε από τον ΑΝΤ1. Αυτή την εβδομάδα αποχαιρετά με το «Still Standing» και αποχαιρετά σιγά σιγά και το Μαρούσι. Οποιος τη γνωρίζει έστω λιγάκι καταλαβαίνει πως ήρθε η ώρα να ανοίξει τα φτερά της οριστικά και αμετάκλητα για κάτι διαφορετικό. Και αν και η ίδια είναι διακριτική τιμώντας την ενεργεία συμφωνία της και δεν απαντά ούτε σε ερωτήσεις ούτε σε τηλεφωνήματα, κάτι νιώθουμε εμείς γύρω γύρω.

Η Ανθή Βούλγαρη είναι μία Κυρία. Με τρόπους και με ήθος. Την θαυμάζω και πάντα θα την θαυμάζω γιατί δεν κάνει φασαρία και είναι εξαιρετική συμπαρουσιάστρια.

Εγώ θέλω απόψε να ευχηθώ καλή τύχη στην Μαργαρίτα. Στο κορίτσι που μας έμαθε μέσα από το «Master Chef» πως τελικά, να το βράσεις το ταλέντο αν πίσω από αυτό κρύβεται ένα τέρας. Όταν έχεις να κάνεις με ένα κορίτσι μάλαμα, όπως είναι αυτή, τότε μόνο να την δεις στο ψηλότερο σκαλοπάτι θέλεις.

Ο τελικός είναι ήδη σε εξέλιξη και φυσικά σας έχουμε και βίντεο από τα παρασκήνια με τους τρεις κριτές να χορεύουν Michael Jackson. Κι εδώ έχουμε τις αδυναμίες μας και στέλνουμε θερμούς χαιρετισμούς στον θείο Λεό. Όλα να πάνε καλά.



Κλείνουμε με κουίζ. Ποια παρουσιάστρια αν και κλείνει συνεργάτες για πάνελ και ομάδα ίσως δεν τους χρειαστεί;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .