Σάββατο, Ιουνίου 26

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου τα ξημερώματα της Παρασκευής με κρίση πανικού

Κατερίνα Καινούργιου

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου τα ξημερώματα της Παρασκευής. Η παρουσιάστρια εισήχθη σε ιδιωτική κλινική στις 04:30 το πρωί, καθώς εμφάνισε έντονη δύσπνοια, λιποθυμικές τάσεις και ζαλάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μετά τις απαραίτητες πρώτες εξετάσεις, οι γιατροί έκριναν απαραίτητο να γίνει εισαγωγή. Η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται πως έπαθε κρίση πανικού και δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

H “πλαστική” παρουσιάστρια δεν βγήκε στον αέρα του Open και στην εκπομπή “Ευτυχείτε” με το κανάλι μάλιστα να βγάζει και ανακοίνωση:

“Η σημερινή εκπομπή του «ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ» βγήκε στον αέρα χωρίς την Κατερίνα Καινούργιου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της νύχτας αισθάνθηκε αδιαθεσία και επισκέφτηκε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου και παρέμεινε για εξετάσεις.

Όλοι οι άνθρωποι του OPEN της ευχόμαστε ολόψυχα καλή ανάρρωση και ελπίζουμε να την έχουμε σύντομα κοντά μας.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .