Σάββατο, Ιουνίου 19

Συγκλονίζει ο Τρεμόπουλος: Πάλεψα με την πιο βαριά μορφή κορονοϊού – Πόσα κιλά έχασε

720_783160_3da53557e1-b61e9fe0346edfc9

Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος, επικεφαλής της παράταξης του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, «Οικολογία-Αλληλεγγύη», μίλησε για πρώτη φορά για τη δύσκολη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό. Νόσησε στις αρχές Απριλίου και έμεινε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για 64 ημέρες, εκ των οποίων ήταν διασωληνωμένος για 32 ημέρες.

Μιλώντας στο Thestival, με τη φωνή του αισθητά αλλοιωμένη λόγω της σκληρής μάχης που έδωσε τόνισε ότι “Αντιμετώπισα τριπλή πνευμονία, νεφρική ανεπάρκεια και άλλα πνευμοθωρακικά προβλήματα. Δεν υπάρχει πιο βαριά μορφή της ασθένειας. Το πάλεψα κι εγώ, το πάλεψαν και οι γιατροί”.

“Δεν φοβήθηκα μήπως πεθάνω. Η νοοτροπία μου είναι να αγωνίζομαι” πρόσθεσε.

Σήμερα ο Μιχάλης Τρεμόπουλος είναι σε κέντρο αποκατάστασης. “Έχασα 25 κιλά. Ασκούμαι καθημερινά για να επανέλθω” λέει περιγράφοντας την κατάσταση της υγείας του.

“Απέναντι στο εμβόλιο ήμουν επιφυλακτικός. Πιστεύω στα μέτρα προσωπικής προστασίας από τον ιό. Εγώ δεν ξέρω πώς κόλλησα. Δεν πιστεύω στους αποκλεισμούς και στα κλειστά μαγαζιά. Θα μπορούσαν τα μαγαζιά να παραμείνουν ανοιχτά και να λειτουργούν με αυστηρά μέτρα. Μπορεί να κόλλησα στο σούπερ μάρκετ” σημειώνει.

“Όσο ήμουν σε καταστολή είδα κάποια ποιοτικά όνειρα. Τα αποκαλώ έτσι γιατί ήταν άκρως ρεαλιστικά, με απίστευτες λεπτομέρειες. Νόμιζα πως ήταν πραγματικότητα. Εκτός αυτού, θυμάμαι έντονα την επικοινωνία με τους γιους μου και τη σύζυγό μου. Μου έλεγαν: Μπαμπά είμαστε μαζί σου, μη το βάζεις κάτω” δήλωσε ο κ. Τρεμόπουλος.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .