Κυριακή, Ιουνίου 20

Στο νοσοκομείο η Γιαννάκου – Αυτή είναι η διάγνωση

giannakou_euro

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ και πρώην υπουργός, Μαριέττα Γιαννάκου μεταφέρθηκε το βράδυ του Σαββάτου εκτάκτως στο Νοσοκομείο Ναυπλίου έπειτα από πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκαν.

Η βουλευτής  διαγνώστηκε  με λοίμωξη

και αναμένεται να λάβει εξιτήριο μέσα στο επόμενο 24ωρο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Με βάση τις πληροφορίες, η κυρία Γιαννάκου βρισκόταν στο νομό Αργολίδας, όταν εμφάνισε συμπτώματα δύσπνοιας. Ως αποτέλεσμα, οδηγήθηκε περίπου στις 10 το βράδυ Σαββάτου στο Νοσοκομείο Ναυπλίου από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στόχος της εισαγωγής θα είναι να εξακριβωθεί από τους γιατρούς, τι ακριβώς πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει. Προς το παρόν υπάρχει παρακολούθηση της πορείας της υγείας της και όταν υπάρξει καθαρή εικόνα από τις εξετάσεις, αναμένεται να ακολουθήσει και η αντίστοιχη φαρμακευτική αγωγή.

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .