Σάββατο, Ιουνίου 26

Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό γνωστός ηθοποιός!!! Είχε κάνει και τις ΔΥΟ δόσεις του εμβολίου (ΦΩΤΟ)

emboliastiko_kentro1

Σταθερή η υγεία του

Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται, εδώ και 8 μέρες, με κορωνοϊό ο γνωστός ηθοποιός Τάκης Χρυσικάκος, παρά το γεγονός πως είχε κάνει και τις δύο δόσεις του κορωνοϊού.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες,  η κατάσταση της υγείας του είναι ελεγχόμενη.

Ο κ. Χρυσικάκος είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά του COVID – είχε φροντίσει μάλιστα να το δημοσιοποιήσει ο ίδιος με ανάρτησή του στο Instragram με την σημείωση «Φτου ξελεφτερία».

Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ νοσηλεύεται με πνευμονία σε απλή κλίνη COVID.

Νωρίτερα η κα Παγώνη είχε δηλώσει πως οι εμβολιασμένοι δεν κινδυνεύουν γενικά! Μάλιστα δήλωσε πως κανένας πλήρως εμβολιασμένος δεν βρίσκεται στην ΜΕΘ, ενώ για να είναι καλυμμένη προσέθεσε ένα «μέχρι τώρα» στα πεταχτά.

Με πληροφορίες από thesstoday
 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a3%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%bf%cf%83%ce%bf%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%bc%ce%b5-%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%89%ce%bd%ce%bf%cf%8a%cf%8c-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b7%ce%b8/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .