Παρασκευή, Ιουνίου 25

BOMBA> O Warren Buffett απομακρύνεται από τον Αυτοκράτορα των Εμβολίων Bill Gates. Παραιτήθηκε ξαφνικά από το Gates Foundation

Πανδημικες εξελιξεις

Μετά τη Melinda τον εγκατάλειψε και ο φίλος και εταίρος

Χωρίς έως αυτή τη στιγμή να εξηγήσει το λόγο ο  δισεκατομμυριούχος Warren Buffett, το τρίτο μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ιδρύματος Bill & Melinda Gates Foundation τα βρόντηξε. Για τους αναγνώστες μας αυτό είναι είδηση-βόμβα.

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι γράφει Ιστορία.

Ο Warren Buffett ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής πίσω από τον όμιλο Berkshire Hathaway, o oποίος έχει ταυτίσει το όνομά του με τον Αυτοκράτορα των Εμβολίων Bill Gates, (o οποίος με τη σειρά του έχει ταυτισθεί με τον παιδόφιλο Epstein) μια και υπήρξε έως σήμερα

23 (του πανδημικού) Ιουνίου 2021 το τρίτο μέλος του Ιδρύματος Gates απέδρασε από αυτό ανακοινώνοντας μια νέα δωρεά 4,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς την Τετάρτη το πρωί, λέγοντας ότι παραιτείται από ανενεργός διαχειριστής από το Φιλανθρωπικό (τρομάρα τους και τρομάρα μας) Ίδρυμα Bill and Melinda Gates.

Σε δήλωση του το πρωί της Τετάρτης ο Buffett ανέφερε ότι δίνει $ 4,1 δισεκατομμύρια δολάρια από το απόθεμα του Berkshire Hathaway στα πέντε ιδρύματα που χορηγεί κάθε χρόνο από το 2006: the Susan Thompson Buffett Foundation, the Sherwood Foundation, the Howard G. Buffett Foundation, Novo Foundation and the Gates Foundation.

Ο 90χρονος ανακοίνωσε επίσης ότι θα παραιτηθεί ως «ανενεργός» διαχειριστής από το Gates Foundation λέγοντας ότι «η σωματική του συμμετοχή δεν απαιτείται με κανέναν τρόπο για την επίτευξη» των στόχων του ιδρύματος.

(Όπως μπορείτε να δείτε από τον ιστότοπο του Ιδρύματος, η διαβόητη ΜΚΟ EcoHealth Alliance του εργολάβου των θανάσιμων ιών κ. Peter Daszak εμφανίζεται ακόμη ως συνεργάτης του Ιδρύματος Gates! Σημειώνουμε ότι μετά την παγκόσμια οργή που έχει αρχίσει να φουντώνει ο διαβόητος ΠΟΥ ξήλωσε τον Daszak από την επιτροπή που εξετάζει την προέλευση του ιού-δηλαδή ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.)

Ο Buffett λέει ότι τώρα κατέχει 238.624 μετοχές της Berkshire Hathaway – αξίας περίπου 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων – που του έδωσε τη δυνατότητα να κάνει πράξη τη δέσμευση να δωρίσει όλες τις 474.998 μετοχές που κατείχε τον Ιούνιο του 2006.
“Σήμερα είναι ένα ορόσημο για μένα”, δήλωσε ο Buffett την Τετάρτη. “Το 2006, δεσμεύτηκα να διανείμω όλες τις μετοχές μου του Berkshire Hathaway – περισσότερο από το 99% της καθαρής αξίας μου – στη φιλανθρωπία. Με τη σημερινή διανομή 4,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων, είμαι στα μισά του δρόμου.”

https://kourdistoportocali.com/news-desk/bomba-gt-o-warren-buffett-apomakrynetai-apo-ton-aytokratora-ton-emvolion-bill-gates-paraitithike-xafnika-apo-to-bill-amp-melinda-gates-foundation/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .