Σάββατο, Ιουνίου 5

Συγκλονιστικός ισχυρισμός: Τα εμβόλια θα σκοτώσουν παραπάνω ανθρώπους απ’ ό,τι ο Covid. Η Cabal, λέει ψέματα στον λαό!


Του
Lawrence A. Hunter  

“Αν τα γεγονότα είναι εναντίον σας, επιχειρηματολογήστε με το νόμο. Αν ο νόμος είναι εναντίον σας, επιχειρηματολογήστε με τα γεγονότα. Αν ο νόμος και τα γεγονότα είναι εναντίον σας, χτυπήστε το τραπέζι και φωνάξτε σαν τον διάολο”. – Carl Sandburg

Στο πρώτο μέρος αυτής της ανάλυσης, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι υπάρχει μια εγκληματική συνωμοσία μεταξύ κυβερνητικών, ιατρικών, μιντιακών και εταιρικών παραγόντων για να πείσουν, και αν αυτό αποτύχει, να εξαναγκάσουν, κάθε Αμερικανό να του κάνουν ένεση με τα πειραματικά, μη πραγματικά εγκεκριμένα, ψευδεπίγραφα και λανθασμένα “εμβόλια” COVID.

Ένα μόνο παράδειγμα αυτού ήταν ο αδίστακτος εκφοβισμός που χρησιμοποιήθηκε για να φιμώσουν τις νοσοκόμες που ανέφεραν τις εξουθενωτικές ανεπιθύμητες αντιδράσεις των εμβολίων που βίωσαν. Στο Μέρος ΙΙ, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι οι ενέσεις COVID θα μπορούσαν σύντομα να σκοτώσουν περισσότερους ανθρώπους από τον ίδιο τον ιό – η θεραπεία είναι χειρότερη, πιθανότατα πολύ χειρότερη, από την ασθένεια.

1) Για να κατανοήσει το κοινό τι ετοιμάζει η συμμορία των εμβολιαστών πρέπει πρώτα να κατανοήσει την τσιμπίδα των ψεμάτων που χρησιμοποιεί η συμμορία σαν λαβίδα για να πιάσει το μυαλό των ανθρώπων και να τους κρατήσει σε μια μόνιμη κατάσταση φόβου και σύγχυσης. Πρόκειται για μια μοχθηρή συσκευή που περιλαμβάνει την παραπληροφόρηση [ψευδείς πληροφορίες που αποσκοπούν στην παραπλάνηση, ιδίως προπαγάνδα που εκδίδεται από έναν κυβερνητικό οργανισμό προς μια αντίπαλη δύναμη].

Το CDC χειραγωγεί τα αποτελέσματα των δοκιμών και τα δεδομένα θανάτων για να μεγιστοποιεί σταθερά τον αριθμό των θανάτων από το COVID και να ελαχιστοποιεί τον αριθμό των θανάτων από το εμβόλιο.

Στην τελευταία του σκοτεινή χειραγώγηση των δεδομένων, το CDC μείωσε το όριο των κύκλων των εξετάσεων PCR [εξέταση αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης για την ανίχνευση γενετικού υλικού ενός ιού] για τους εμβολιασμένους από 35-40 (ένα επίπεδο που εγγυάται τόσα πολλά ψευδώς θετικά αποτελέσματα ώστε να διασφαλίζεται μια ατελείωτη πανδημία περιπτώσεων των λεγόμενων “ασυμπτωματικών φορέων”) σε 28 κύκλους, γεγονός που στην πραγματικότητα θα απαλλάξει τους εμβολιασμένους από το να χαρακτηριστούν ασυμπτωματικοί φορείς. Ταυτόχρονα, τα ανεμβολίαστα άτομα θα συνεχίσουν να εξετάζονται στο επίπεδο των 35-40 κύκλων, εκτοξεύοντας αμέτρητα ψευδώς θετικά αποτελέσματα και δημιουργώντας περισσότερους “ασυμπτωματικούς φορείς” για να στηρίξουν την αφήγηση ότι τα εμβόλια λειτουργούν και ότι οι πεισματάρηδες ανεμβολίαστοι θέτουν σε κίνδυνο τους εαυτούς τους και όλους τους άλλους.

2) Δεύτερον, το κοινό πρέπει να κατανοήσει το σημείο στο οποίο το εμβόλιο COVID γίνεται πιο θανατηφόρο από τον λεγόμενο ιό SARS-CoV-2. Η απόκτηση αυτής της κατανόησης απαιτεί να σπάσει η μέγγενη των ψεμάτων της συμμορίας των εμβολιαστών, προσαρμόζοντας τόσο τον αριθμό των θανάτων που σχετίζονται με το εμβόλιο και αναφέρονται στο VAERS όσο και τον αριθμό των θανάτων από COVID που αναφέρονται από το CDC, ώστε να ληφθούν υπόψη τα ακόλουθα γεγονότα:

Ο αναφερόμενος από το CDC αριθμός θανάτων COVID υπερεκτιμά τους θανάτους COVID κατά τουλάχιστον 90 τοις εκατό. Απαιτούμενη προσαρμογή: Διαιρέστε τους αναφερόμενους θανάτους COVID με το 10. (Βλέπε το άρθρο μου για το θέμα αυτό τον Σεπτέμβριο του 2020).

Ο αριθμός των θανάτων που σχετίζονται με το εμβόλιο που αναφέρεται στο VAERS είναι υποεκτιμημένος κατά τουλάχιστον 90 τοις εκατό. Απαιτούμενη προσαρμογή: Πολλαπλασιάστε τους αναφερόμενους θανάτους που συνδέονται με το εμβόλιο επί 10.

Μόνο το 37% του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί “πλήρως” μέχρι σήμερα. Απαιτούμενη προσαρμογή: Κοιτάξτε μπροστά για το τι συμβαίνει με τα εκτιμώμενα σήμερα ποσοστά θανάτων από εμβόλια καθώς αυξάνεται το ποσοστό εμβολιασμού.

Παρόλο που οι υποστηρικτές έχουν αντιστρέψει το πεδίο για να ισχυριστούν τώρα ότι το VAERS έχει ξαφνικά γίνει αναξιόπιστο στις αναφορές του για τους θανάτους των εμβολίων COVID, δεν έχουν ακόμη προκύψει στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι η ακεραιότητα των αναφορών αυτών αποκλίνει από εκείνες των προηγούμενων εμβολίων.

Μπορεί ακόμη και να υποστηριχθεί ότι η VAERS υποεκτιμά τους θανάτους που συνδέονται με εμβόλια κατά 99 τοις εκατό και ότι το CDC υπερεκτιμά τους θανάτους του COVID κατά 99 τοις εκατό, οπότε η κατάλληλη προσαρμογή στα δεδομένα θανάτων θα ήταν να πολλαπλασιαστούν οι αναφερόμενοι από την VAERS θάνατοι με το 100 και να διαιρεθούν οι αναφερόμενοι από το CDC θάνατοι του COVID με το 100.

Με το σημερινό ποσοστό “εμβολιασμού” (37%) η καλύτερη εκτίμηση των πραγματικών θανάτων από COVID είναι 58.277. Η καλύτερη εκτίμηση των θανάτων που σχετίζονται με τον εμβολιασμό ανέρχεται σε 46.470. Με άλλα λόγια, στο σημείο πορείας του ποσοστού εμβολιασμού 37%, καθ’ οδόν προς τον καθολικό εμβολιασμό, μια συντηρητική προσαρμογή των αριθμών δείχνει ότι ο πραγματικός αριθμός των θανάτων από ένεση COVID ανέρχεται ήδη στο 80% των πραγματικών θανάτων COVID.

Μπορούμε επίσης να υπολογίσουμε σε ποιο σημείο οι θάνατοι που οφείλονται στον εμβολιασμό ξεπερνούν εκείνους που οφείλονται στο COVID-19. Μόλις το ποσοστό εμβολιασμού αυξηθεί σε περίπου 62%, το εμβόλιο θα έχει σκοτώσει περισσότερους ανθρώπους από το COVID! Στο 62,5 τοις εκατό, για να είμαστε ακριβείς, ο προσαρμοσμένος αριθμός θανάτων από την ένεση COVID υπολογίζεται σε 70.850, ενώ οι πραγματικοί θάνατοι από το COVID υπολογίζονται σε 70.300.

Τι συμβαίνει όταν το ποσοστό ένεσης πλησιάζει το 100 τοις εκατό;

Η απάντηση σε αυτό είναι μια υπόθεση που μπορεί να υποθέσει κανείς. Το μοντέλο είναι σε θέση να εκτιμήσει μόνο τους θανάτους που οφείλονται στα εμβόλια COVID, εφαρμόζοντας ποσοστά θανάτων που εκτιμώνται από το σύντομο χρονικό διάστημα που εκτελείται το πρόγραμμα εμβολιασμού. Αυτοί οι αριθμοί είναι αρκετά τρομακτικοί ως έχουν, δείχνοντας ένα ποσοστό θανάτων πάνω από 1,5 φορά μεγαλύτερο από αυτό του COVID – δυνητικά πάνω από 112.000 θανάτους που σχετίζονται με το εμβόλιο. Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν υπάρχουν σημαντικά καθυστερημένοι θάνατοι από εμβόλια έτοιμοι να εκτοξεύσουν αυτούς τους αριθμούς στους επόμενους μήνες και χρόνια.

Και τώρα ο ελέφαντας στο δωμάτιο: Εάν οι προσαρμογές των αριθμών θανάτων που αναφέρει το CDC για το COVID και των αριθμών θανάτων που αναφέρει το VAERS για τα εμβόλια βασίζονται στους εύλογα υψηλότερους συντελεστές προσαρμογής που αναφέρονται στη βιβλιογραφία, έως και 99 τοις εκατό, ο αριθμός των θανάτων που σχετίζονται με την ένεση εκρήγνυται σε πάνω από ένα εκατομμύριο, γεγονός που θα αποτελούσε γενοκτονία με οποιοδήποτε μέτρο.

Ο αριθμός των θανάτων από την ένεση COVID σε σχέση με τον αριθμό των θανάτων από τον ιό Sars-CoV-2 είναι από μόνος του συγκλονιστικός. Εάν ο αριθμός των αναφερόμενων θανάτων από το COVID διαιρεθεί με το 100 και ο αριθμός των αναφερόμενων θανάτων από το εμβόλιο πολλαπλασιαστεί με το 100, ο δεύτερος (1.123.600) υπερβαίνει τον πρώτο (7.030) κατά 160 προς 1. Αυτό δεν αποτελεί κίνδυνο/όφελος που θα οδηγούσε οποιοδήποτε λογικό άτομο να κάνει το εμβόλιο.

Οι περισσότεροι Αμερικανοί είναι λογικοί, γιατί λοιπόν τόσοι πολλοί από αυτούς έκαναν την ένεση COVID; Επειδή τους έχουν πει ψέματα, τους έχουν εξαναγκάσει και τους έχουν χειραγωγήσει η κυβέρνηση και ο “ιδιωτικός τομέας” ώστε να κάνουν αυτή τη φρικτή ένεση χωρίς να έχουν όλα τα στοιχεία στα οποία θα μπορούσαν να βασιστούν για να δώσουν μια πραγματική συγκατάθεση μετά από ενημέρωση.

Κάπου μεταξύ του χαμηλού και του υψηλού άκρου αυτού του εύρους, μεταξύ περίπου 10x και 100x, βρίσκεται το πραγματικό ανθρώπινο κόστος των εμβολιασμών, σε σύγκριση με τον κίνδυνο θανάτου από το ίδιο το COVID.

Ανεξάρτητα από τη θέση του καθενός σχετικά με την εγκυρότητα της “επιστήμης” του COVID, είναι αδιαμφισβήτητο ότι οι γραφειοκράτες του COVID και οι ενδιαφερόμενοι για το εμβόλιο χειραγωγούν τα αποτελέσματα των δοκιμών και τα δεδομένα για να παραπλανήσουν, να τρομάξουν και να εκφοβίσουν τους ανθρώπους ώστε να λάβουν μια πολύ επικίνδυνη γενετική θεραπεία υπό το πρόσχημα του “εμβολίου”.

Τα στοιχεία είναι πειστικά- η αποφασιστική στρατηγική της συμμορίας των βακτηρίων να αρνείται στους ανθρώπους την αποτελεσματική και άμεσα διαθέσιμη θεραπεία για το COVID, ενώ τους κλειδώνει για να περιμένουν τα “θαυματουργά” εμβόλια, είναι δολοφονικά αντιπαραγωγική, χωρίς καν να λαμβάνονται υπόψη οι παράπλευρες απώλειες και οι θάνατοι που προκαλούνται από τα ίδια τα λουκέτα και η συνακόλουθη οικονομική καταστροφή που έχουν προκαλέσει.

Οι τρελοί είναι επικεφαλής και χορηγούν θάνατο με ενέσεις με ταχύτητα δίνης. Δεν επιχειρηματολογούν με τα γεγονότα και δεν επιχειρηματολογούν με τους νόμους της φύσης γιατί και τα δύο είναι εναντίον τους- χτυπούν το τραπέζι και φωνάζουν σαν τρελοί. Αν αυτά τα εμβόλια δεν αποσυρθούν αμέσως από την αγορά, οι φανατικοί συμμετέχοντες στη συμμορία των εμβολίων βακτηρίων μετατρέπονται από βαριά εγκληματικά αμελείς σε δολοφόνους εκ προμελέτης. Όταν ο αμερικανικός λαός επιτέλους το καταλάβει, θα είναι η συμμορία των vax η επόμενη στη σειρά για μια βελόνα. Αυτή η βελόνα διατάχθηκε από τα δικαστήρια και θα είναι 100% θανατηφόρα.

Ο Dr. Lawrence A. Hunter είναι πρώην αντιπρόεδρος και επικεφαλής οικονομολόγος του Εμπορικού Επιμελητηρίου των ΗΠΑ και επικεφαλής οικονομολόγος και πολιτικός σύμβουλος του Jack Kemp.

Πηγή: worldtribune.com

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

 https://theflagreport.com/sygklonistikos-ischyrismos-ta-emvolia-tha-skotosoun-parapano-anthropous-ap-oti-o-covid-i-cabal-leei-psemata-ston-lao/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .