Τρίτη, Ιουνίου 15

Euro 2020: Η εντυπωσιακή σύζυγος του Μαρσιάλ θα λάμψει... διά της απουσίας της από τις εξέδρες

melanie-cruz

Η καυτή σύζυγος του άσου της Γιουνάιτεντ, Αντονί Μαρσιάλ, είναι εκείνη που θα λείψει περισσότερο από τους φίλους της εθνικής Γαλλίας στο φετινό Euro

Η 30χρονη Μέλανι ντα Κρουζ είναι η σύζυγος του Γάλλο άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αντονί Μαρσιάλ.

Ο 25χρονος άσος των «κόκκινων διαβόλων» ολοκλήρωσε τη σεζόν με 4 γκολ και 6 ασίστ και ο Ντιντιέ Ντεσάν αποφάσισε να μην το συμπεριλάβει στην αποστολή για το EURO 2020, στερώντας από τους φίλους της Γαλλίας την ευκαιρία να την θαυμάσουν στις εξέδρες των τρικολόρ.

Tα τρία εκατ. ακόλουθοί της ωστόσο δεν μένουν παραπονεμένοι, καθώς η Μέλανι διαθέτει έναν ιδιαίτερα καυτό λογαριασμό στο Instagram.
melanie-cruz-5-2_2
















Όταν η πρώην του  Μαρσιάλ χαρακτήρισε «πόρνη» την Μέλανι

Toν Απρίλιο του 2016 ο 25χρονος επιθετικός χώρισε με την τότε σύντροφό του Σαμάνθα και φαίνεται πως δεν δυσκολεύτηκε να βρει νέα σύντροφο, κάτι που εξόργισε την πρώην σύζυγό του!

Η Σαμάνθα, με την οποία ο Μαρσιάλ έχει ένα παιδί, ούτε λίγο ούτε πολύ, αποκάλεσε «πόρνη» την Μέλανι Ντα Κρουζ, η οποία αποτελεί τη σημερινή σύζυγο του Γάλλου φορ.

Η πρώην σύντροφος βέβαια δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια... αντιθέτως, εξαπέλυσε ύβρεις προς το πρόσωπο της Μέλανι, λέγοντας: «Είμαι καλός άνθρωπος, θα 'πρεπε να το ξέρεις. Αλλά αν ανοίξεις ξανά το στόμα σου για μένα, θα πάω στη μάνα σου. Είμαι μητέρα αλλά αν αναγκαστώ να πέσω στο επιπεδό σου για να σου κλείσω το στόμα, τότε θα το κάνω. Το να πάρεις τον Αντονί είναι ένα θέμα, αλλά το να μου μιλάς είναι το κάτι άλλο. Θα σου πω ότι είσαι πόρνη. Καλημέρα. Ενθάρρυνε τον δικό σου για το Euro και μην μοστράρεις τον εαυτό σου».
ex_marcial

Protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .