Κυριακή, Ιουνίου 13

Μούγκα στην στρούγκα ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Αλέξης για την εθνική «Μακεδονίας» στο EURO 2021! Πώς διασφάλισε ότι θα τα άλλαζαν όλα οι Σκοπιανοί;

Ο Αλέξης Τσίπρας, θα δει το παιχνίδι των εθνικής ομάδας της «Μακεδονίας» με την Αυστρία; Το απόγευμα στις 7 γίνεται στο Βουκουρέστι στα τελικά του EURO 2021. Ωραίο ματς πρέπει να γίνει.

Να το σοβαρέψουμε: Σηκώθηκε κουρνιαχτός και αφρικανική σκόνη μόλις έγινε γνωστό ότι η Βόρεια Μακεδονία θα κατέβει ως σκέτη «Μακεδονία» στα τελικά του EURO 2021. Ο χαμός του χαμού.

Ανακοινώσεις ο Δένδιας, ο Αυγενάκης, ο Ζαγοράκης έτρεχε να βρει τον Θόδωρο το Θεοδωρίδη, μπας και καταφέρει ν’ αλλάξει το λογότυπο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας στα τελικά του EURO.

Και τι να έκανε, δηλαδή, ο Θόδωρος; Να τους έστελνε να ράψουν καινούργιες φανέλες στο ράφτη, ως Βόρεια Μακεδονία; Αλλού είναι το θέμα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης, γιατί δεν έβγαλαν ανακοίνωση για την εθνική ομάδα της «Μακεδονίας» που θα παίξει στο EURO; Στέρεψε το μελάνι; Αυτοί υπόγραψαν την Συμφωνία των Πρεσπών. Ο Αλέξης και ο μέγας πολιτικός Νίκος Κοτζιάς.

Δεν έχουνε να πούνε τίποτα που οι Σκοπιανοί θα κατέβουν ως σκέτοι «Μακεδόνες» να παίξουν μπάλα; Ο Αλέξης, με το διορατικό μάτι και το κοφτερό μυαλό, γιατί δεν τουϊτάρει; Του απενεργοποίησαν το λογαριασμό; Να μας πει, πως φρόντισε να διασφαλίσει ότι θα τηρηθεί η Συμφωνία των Πρεσπών.

Κι ο ΣΥΡΙΖΑ, βέβαια. Άπαξ και ρίξεις μια ματιά στο site έχει δηλώσεις Νοτοπούλου για άσχετα θέματα. Μούγκα στην στρούγκα για την εθνική «Μακεδονίας».

Εδώ, ρε, ο Υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας Μπουγιάρ Οσμάνι έκανε δηλώσεις ότι δεν είμαστε υποχρεωμένοι ν’ αλλάξουμε την ονομασία, παρά μόννάχα τις πινακίδες των αυτοκινήτων και ο Αλέξης έκανε μόκο. Μπορεί να σκεφτότανε τις διακοπές.

Σου λέει ο Αλέξης, άσε το Μητσοτάκη να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Εμείς κάναμε την παπαριά, άσε τον Κυριάκο να φάει τη λέζα. Κλασικά πράγματα για ΣΥΡΙΖΑ.

 .iapopsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .