Κυριακή, Ιουνίου 20

ΕΚΤΑΚΤΟ> Αίφνης ο Fauci προαναγγέλει χάπια κατά της Covid-19. Σε λίγο θα μας πουν ότι αρκεί η βιταμίνη D, o ήλιος, η άσκηση και οι ρινικές πλύσεις με αλάτι Μεσολογγίουak

Κωλοτουμπα με τα εμβολια;

(Μόνο που οι αγωγές έχουν αρχίσει να κατατίθενται ήδη στους ανά τον πλανήτη Εισαγγελείς)

Μετά το χαστούκι στο mRNA εμβόλιο της CureVac o Fauci ανακάλυψε τα χάπια κατά της Covid-19.

Σύμφωνα με τη The Wall Street Journal  σήμερα αιφνιδιαστικά ο Fauci ανακοινώνει ότι η διοίκηση του Biden θα επενδύσει περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια δολάρια για την ανάπτυξη και κατασκευή αντιικών χαπιών για τη θεραπεία του κοροναϊού, αφού πρώτα έχει εμβολιάσει τον μισό πλανήτη προκαλώντας προκαλώντας τζίρο 200 δις ευρώ, ενισχύοντας την παγκόσμια διακυβέρνηση δια μέσω της Υγείας και προξενώντας αχαρτογράφητες παρενέργειες στο παγκόσμιο πληθυσμό.

Σε λίγο θα μας πουν τόσο ο κ. Fauci  όσο και ο κ. Τσιόδρας ότι αρκεί η βιταμίνη D, o ήλιος, η άσκηση και οι ρινικές πλύσεις με άλας (το άλας οξυδερκή μου αναγνώστη είναι το αλάτι) Μεσολογγίου, για να γλιτώσουμε από τον coronavirus!

Tι; Όχι;

(Μόνο που οι αγωγές έχουν αρχίσει να κατατίθενται ήδη στους ανά τον πλανήτη Εισαγγελείς)

«Νέα αντιιικά που προλαμβάνουν σοβαρές ασθένειες και θάνατο του Covid-19, ειδικά φάρμακα από το στόμα που θα μπορούσαν να ληφθούν στο σπίτι νωρίς κατά τη διάρκεια της νόσου, θα ήταν ισχυρά εργαλεία για την καταπολέμηση της πανδημίας και τη διάσωση ζωών», δήλωσε ο Dr. Anthony Fauci, επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος στον Πρόεδρο Biden.

Σας θυμίζουμε ότι την παρασκευή χαπιού έχει προαναγγείλει η Pfizer η οποία πάτησε πάνω στο εμβόλιο της BionTech για να δει άσπρη μέρα η μετοχή της.

Η επένδυση θα επιταχύνει τις κλινικές δοκιμές για ορισμένα αντιιικά χάπια που αναμένεται να φτάσουν μέχρι το τέλος του έτους, δήλωσε ο Δρ Fauci. Τα από του στόματος αντιιικά φάρμακα θα είναι σχεδιασμένα να λαμβάνονται στο σπίτι και να αντιμετωπίζουν τα συμπτώματα νωρίς κατά τη διάρκεια της μόλυνσης.

Όπως βλέπετε οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και έχουν περισσότερη δράση από το Εγκλημα του “Παπακαλιάτη” συζύγου στα Γλυκά Νερά!

 

Στη φωτό ο πάστορας Fauci με τον Εργολάβο της κατασκευής των gain of function ιών στο εργαστήριο της Wuhan Βρετανό, Ουκρανικής καταγωγής Peter Daszak

 https://kourdistoportocali.com/news-desk/ektakto-gt-aifnis-o-fauci-proanaggelei-chapia-kata-tis-covid-19-se-ligo-tha-mas-poyn-oti-arkei-i-vitamini-d-o-ilios-i-askisi-kai-oi-rinikes-plyseis-me-alati-mesollogioy/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .