Kyriakos delenda est

Ζαλισμένοι από τα απανωτά ντιρέκτ του Antinews, οι… άριστοι έβαλαν τα γνωστά - άγνωστα… νεοφιλελεύθερα αδέρφια να υπερασπιστούν τη χαμένη τιμή του μητσοτακικού καθεστώτος.

Εκείνα βέβαια, ως συνήθως ανήμπορα να αναχαιτίσουν τις καταιγιστικές ριπές με πειστικά και ορθολογιστικά επιχειρήματα, προσέφυγαν στην πάγια τακτική τους. Αυτή της λάσπης στον ανεμιστήρα και…

όποιον πάρει ο χάρος.

Πέρα από τις αθλιότητες περί δωροδοκίας από τους συριζαίους και άλλων τινών, μας μέμφθηκαν ότι εκτός της καταγγελτικής αρθρογραφίας δεν προτείνουμε κάποια λύση για να σηκώσει κεφάλι η Ελλάδα.

Επαναφέροντας επί της ουσίας πλαγίως το ήδη χιλιοπαιγμένο και κακοφορμισμένο πλέον… μη χείρον βέλτιστον, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να παραπλανήσουν εκ νέου τον λαό εκβιάζοντάς τον εμμέσως με το δίλημμα… Μωυσής ή χάος.

Μιλάμε για επίπεδο... πολιτικού νηπιαγωγείου. Απορούμε πως πήραν τα πτυχία. Είμαστε σίγουροι ότι αν το ψάξουμε θα βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Υποσχόμαστε, όταν βρούμε χρόνο (τι να πρωτοπρολάβουν δυο τρεις νοματαίοι), θα διερευνηθεί σε βάθος.

Ως τότε θα... αρκεστούν στην αποδόμηση -αν τα καταφέρουν- της πολυπόθητης πρότασης του Antinews για μια καλύτερη Ελλάδα.

Εφόσον ξύνεστε στη γκλίτσα του τσοπάνου (αν και δεν είναι δουλειά των δημοσιογράφων να προτείνουν λύσεις), θα υποστείτε τις συνέπειες, αγαπητοί σφουγγοκωλάριοι του μητσοτακισμού.

Μην αγχώνεστε ωστόσο, δεν σκοπεύουμε να σας κουράσουμε με... ατέλειωτα - ανούσια σεντόνια, όπως κάνετε εσείς κατά κόρον.

Η πρόταση είναι λιτή και περιεκτική.

Kyriakos delenda est (παραφθορά του Carthago delenda est [η Καρχηδόνα πρέπει να καταστραφεί] - Κάτων κατά Καρχηδονίων και τα συναφή).

Σοκαριστήκατε τρολάκια μου;

Ζοριστήκατε μήπως με την αλήθεια;

Η οποία δεν είναι υποκειμενική όπως θα σπεύσετε να πείτε, αλλά αντικειμενική.

Και αποτυπώνεται έκδηλα τόσο στο πρόσφατο ευρωβαρόμετρο όσο και στην οργή του λαού που εκφράζεται κατά του... Μωυσή στο ανέλεγκτο -ευτυχώς- διαδίκτυο.

To όποιο προσπαθείτε να φιμώσετε χαρακτηρίζοντας κάθε ανεξάρτητη φωνή... ψεκασμένη και ανόητη, μέσω των βδελυρών κονδυλοφόρων που χρηματοδοτεί το αφεντικό σας.

Εξ ου και το... Kyriakos delenda est.

Δεν προέκυψε τυχαία.

Θα το διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι, όταν αποφασίσετε να πατήσετε το εκλογικό κουμπί.

Είτε πρόωρα, είτε κανονικά.

Με το ράπισμα που επιφύλαξε ο λαός στους συριζαίους, να μοιάζει με χάδι μπροστά σε αυτό που προετοιμάζει για εσάς.

Διότι όταν ψήφισε τους συριζαίους ήξερε εκ των προτέρων τι κουμάσια είναι, αλλά δεν είχε άλλη λύση για ευνόητους λόγους.

Ενώ εσάς σας ψήφισε γιατί πίστεψε ότι υπάρχει ελπίδα σωτηρίας.

Και μη μπορώντας να το διανοηθεί, ήρθε αντιμέτωπος με... γραβατομένους συριζαίους.

Με τους γνήσιους να φαντάζουν αρσακειάδες μπροστά τους.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν τι... φούμο έχει να πέσει στην κάλπη.

Όταν θα πάρει εκδίκηση για τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα προς υφαρπαγή της ψήφου του και τις μετέπειτα κωλοτούμπες, όπως πχ... αυτών των Πρεσπών.

Για την εργαλειοποίηση του κορονοϊού που φέρνει νέα άτυπα αλλά το ίδιο δυσβάσταχτα μνημόνια, για να επιβληθεί το περίφημο great reset και να γίνουν οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι.

Για τον απύθμενο εθνομηδενισμό της Αγίας Οικογένειας που οδηγεί στον ακρωτηριασμό της εθνικής κυριαρχίας, κατόπιν των προσταγών των δυτικών κορακιών, λες και είναι τσιφλίκι της.

Για την επιτάχυνση του διαβόητου μπολιάσματος με λαθρομετανάστες, πάλι έπειτα από εντολές των κορακιών, αυτή τη φορά όμως με το ανάλογο οικονομικό αντίτιμο όπως μας πληροφόρησε εσχάτως ο... μεγάλος τιμονιέρης (όχι ότι δεν υπάρχει αντίστοιχο και για το ξεπούλημα του Αιγαίου, απλώς δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Βλέπε: Δήθεν έξοδος από τα μνημόνια για να αιτιολογηθεί η παράδοση της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, ώστε να λυθούν οι όποιες απορίες όσον αφορά τη δικαιολόγηση της επερχόμενης νέας εθνικής ταπείνωσης).

Για τη μετατροπή της χώρας σε Κολομβία των Βαλκανίων, όπου οι νονοί της νύχτας ξεκαθαρίζουν τους λογαριασμούς τους μέρα μεσημέρι ανενόχλητοι (άραγε γιατί; Ή αλλιώς, τί κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;), τους λοιπούς εγκληματίες να… ανεβαίνουν κατηγορία κι από τα… σιδερώματα γιαγιάδων να σκοτώνουν μάνες μπροστά στα μωρά τους και τους Κάλαχαν της Κατεχάκη να ρίχνουν επικοινωνιακά πυροτεχνήματα βαυκαλιζόμενοι ότι δύνανται κατά αυτόν τον τρόπο να επισκιάσουν την αβυσσαλέα ανεπάρκειά τους.

Και τέλος για το άνευ προηγουμένου βόλεμα ημετέρων, κλακαδόρων, αυλικών και λοιπών κολάκων και γλειφτών, οι οποίοι ενώ έχουν πέσει σαν τα λιγούρια πάνω στον κρατικό κορβανά του κουνάνε το δάχτυλο κατηγορώντας τον για ανευθυνότητα, ασυνειδησία, απειθαρχία, τεμπελιά, προς δημιουργία των απαραίτητων ενοχών για να διασφαλίσουν ότι δεν θα διακοπεί το φαγοπότι.

Καλά ξεμπερδέματα…

Antinews

 https://www.antinews.gr/action.read/politiki/kyriakos-delenda-est/2.150768