Τρίτη, Ιουνίου 8

Σταματά η δωρεάν διάθεση self tests στις 19 Ιουνίου

"ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΓΝΩΣΙΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ" ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σταματά η δωρεάν διάθεση self tests στις 19 Ιουνίου

Μέχρι τις 19 Ιουνίου θα γίνεται η δωρεάν διάθεση self test από τα φαρμακεία, όπως ανακοίνωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης μέλος Δ.Σ. του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Οι φαρμακοποιοί με τον τρόπο αυτό αντιδρούν στα όσα επιβάλλει η κυβέρνηση για τη διάθεση των δωρεάν αυτοδιαγνωστικών τεστ.

Ο κ. Παπαθανάσης, μιλώντας στο OPEN, σημείωσε: «Ως Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος πήραμε απόφαση να επεκτείνουμε το δίμηνο διανομής έως τις 19 Ιουνίου. Η συμφωνία που έχουμε κάνει είναι ότι θα καλύπτουμε την κοινωνία μέχρι τέλος του μήνα. Σταματά η δωρεάν διάθεση των self test από τα φαρμακεία, πρόκειται για μία απόφαση που είναι εις γνώση της πολιτείας», υπογράμμισε και στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως η συμφωνία που υπήρχε ήταν για δύο μήνες και εκπνέει τις συγκεκριμένες ημέρες.


Ο Θανάσης Παπαθανάσης επανέλαβε πως οι εργαζόμενοι αυτή την εβδομάδα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν 3 διαγνωστικά τεστ για να εξυπηρετηθούν για τις 3 επόμενες εβδομάδες και ξεκαθάρισε πως μέχρι τις 19 του μήνα οι φαρμακοποιοί θα προσφέρουν στους μαθητές των Πανελληνίων τρία self test για την περίοδο των εξετάσεων, αλλά και στους μαθητές του δημοτικού και τους εκπαιδευτικούς.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .