Τετάρτη, Ιουνίου 9

SOS!!! ΜΠΟΛΙΑ & ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ - Κρίσιμες ΟΔΗΓΙΕΣ τι να κάνεις αν πήρες το μπόλι για να μην πάθεις ζημιά ή θάνατο...

 Και αν ακόμα δεν είναι 100% αποτελεσματική η θεραπεία, είναι όμως το άρθρο εξαιρετικά ελπιδοφόρο γιατί αποκαλύπτει τους δολοφόνους της ανθρωπότητας, συμπεριλαμβανομένων και όλων αυτών που έκαναν το εμβόλιο Placebo και ταυτόχρονα ανοίγει ορθάνοιχτη την πόρτα στην ιπποκράτειο έρευνα που οδηγεί τους φωτισμένους ιατρούς του κόσμου.

Με τους θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

Στέργιος Σμυρλής *



ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ «EMBOΛIΟ» ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ... ΑΝΤ' ΑΥΤΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΜΠΟΛΙ ΚΛΠ...



ΛΟΙΠΟΝ? ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ... (ΚΑΘΩΣ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΣΕ ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ)?!


► "Ωχ, κάναμε ένα λάθος" - κάνουν ήδη πρόβες τις δικαιολογίες τους για τους θανάτους και τις ανεπιθύμητες ενέργειες που μπορεί να σαρώνουν τον πλανήτη.


Ο Bulik εξηγεί τι πρέπει να κάνετε εάν εξαπατηθήκατε.


Ο Cornelius G. Bulik έχει μεταπτυχιακό στη Βιοχημεία, Πανεπιστήμιο Pierre & Marie Curie, Paris Γαλλία και μεταπτυχιακό στη Μοριακή βιολογία και παθολογία, Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ, Ιατρική Σχολή.
"Το ενδιαφέρον μου είναι η πρακτική και τα μέσα για τη διατήρηση ενός νεαρού και υγιούς νου και σώματος ακόμη και σε προχωρημένες ηλικίες, όπως μετά την ηλικία των 70 έως 120 ετών και περισσότερο. Είμαι περήφανος που είμαι παράδειγμα σε αυτήν την προσπάθεια".


του Cornelius Bulik (henrymakow.com)


Εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο ζούμε σε «ενδιαφέρουσες στιγμές» και έχουμε δει κοινωνικές αλλαγές σε ολόκληρο τον κόσμο που έφτασαν αδιανόητα πριν από δύο χρόνια.

Οι περισσότεροι άνθρωποι, ως συνήθως, δεν έχουν ιδέα ποια είναι η πραγματικότητα και απλώς συμμορφώνονται με αυτό που τους διατάζουν.


Ναι, μας λένε ότι είμαστε ένα κοπάδι και πρέπει να φορέσουμε ένα κομμάτι ύφασμα στο πρόσωπο και να αποκτήσουμε ασυλία κοπαδιών μέσω εμβολίων κατά ενός θανατηφόρου ιού κορώνας που αλλάζει (μεταλλάσσεται) τακτικά σε νέες παραλλαγές, πιο επικίνδυνο και θανατηφόρο από το προηγούμενο , κάτι που δεν παρατηρήθηκε ποτέ προηγουμένως στη βιολογία!


Κάθε καλός ιολόγος θα σας πει ότι οποιοσδήποτε ιός προσαρμόζεται και γίνεται όλο και λιγότερο θανατηφόρος όταν πηδάει είδη. Αλλά οι πολιτικοί λένε ότι ο νέος ιός κορώνας COVID -19 κάνει ακριβώς το αντίθετο. Οι νέες παραλλαγές είναι όλο και πιο θανατηφόρες. Τα παιδιά φάνηκαν να έχουν ανοσία πέρυσι ...; όχι πια, και πρέπει να φορούν τη μάσκα και να πάρουν το τρύπημα όπως οι υπόλοιποι από εμάς!

''ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟΣ"


Από την αρχαιότητα, ακούμε τακτικά ότι είμαστε πάρα πολλοί σε αυτόν τον πλανήτη. Η θεραπεία, ήταν ο ΠΟΛΕΜΟΣ? Το διαβάσαμε αυτό στην Ομήρου Οδύσσεια με τον πόλεμο της Τροίας, περίπου εννέα αιώνες π.Χ.


Πιο πρόσφατα, ο Μάλθος, ο Ντάργουιν, ο Γκάλτον και άλλοι, μας εισήγαγαν στην «επιστημονική» ευγονική και ακόμη πιο πρόσφατα, οι Rockefeller, Turner, Gates σπρώχνουν μια σφαγή των «ακουστικών» - ναι, εσύ και εγώ, και τα παιδιά μας, και σίγουρα όχι αυτά!


Για να επιτύχει τη σφαγή του κοπαδιού, όπως είπε ο Γκέιτς, στο TEDTALK του, ένα από τα μέσα είναι μέσω του «VACCINES» (και το «πρόβατα» στο κοινό χειροκρότημα)!


Ναι, τα δηλητήρια που ονομάζουν εμβόλια δεν είναι εμβόλια αλλά ένα εργαλείο γενετικής παρέμβασης. Στην πραγματικότητα ο σκοπός είναι να κάνουμε όποιον έχει το τρύπημα να παράγει ένα δηλητήριο ΓΤΟ - την πρωτεΐνη των ακίδων (ακριβώς όπως οι κατσίκες ΓΤΟ παράγουν πρωτεΐνες αράχνης στο γάλα τους).


"Κάναμε ένα μεγάλο λάθος. Δεν το συνειδητοποιήσαμε μέχρι τώρα", δήλωσε ο Bryan Bridle, ένας ιογενής ανοσολόγος και αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Guelph, Οντάριο. Προειδοποίησε τους ακροατές ότι το μήνυμά του ήταν «τρομακτικό».

Λοιπόν, τι σημαίνει «δεν συνειδητοποιήσαμε»;!


Η έρευνα δείχνει ότι η ακίδα πρωτεΐνης από τα «εμβόλια» του COVID-19 εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος και σκοτώνει τα ενδοθηλιακά κύτταρα των αιμοφόρων αγγείων, γεγονός που εξηγεί τις χιλιάδες αναφερόμενες παρενέργειες από θρόμβους αίματος και καρδιακές παθήσεις σε εγκεφαλική βλάβη και αναπαραγωγικά θέματα.
(αριστερά, Cornelius Bulik)


Σίγουρα, ήξεραν, δεδομένου ότι έχουν ήδη παρατηρήσει αυτό να συμβαίνει σε ζώα που εγχύθηκαν με το τρύπημα (μπόλι) χρόνια πριν αρχίσουν να εγχέουν αυτό το δηλητήριο στους ανθρώπους. Όλα αυτά τα ζώα - ποντίκια, αρουραίοι, κουνέλια, κουνάβια, βιζόν ... όλα πέθαναν μόλις εγχυθούν με το τρύπημα που κάνουν τώρα ένεση στους ανθρώπους. γέροι, νέοι και παιδιά Είναι εγκληματικό!


Τώρα, επειδή η γάτα είναι έξω από την τσάντα, και βλέπουμε την ανείπωτη βλάβη που έχει κάνει το εμβόλιο και συνεχίζει να κάνει, ο λόγος αποποίησης είναι "δεν ξέραμε"!

"Οι ερευνητές εμβολίων είχαν υποθέσει ότι τα νέα εμβόλια mRNA COVID θα συμπεριφερόταν σαν" παραδοσιακά "εμβόλια και η πρωτεΐνη ακίδα εμβολίου - υπεύθυνη για μόλυνση και τα πιο σοβαρά συμπτώματά της - θα παρέμενε ως επί το πλείστον στο σημείο εμβολιασμού στον μυ του ώμου, λένε τώρα.

Ωστόσο, τα ιαπωνικά δεδομένα έδειξαν ήδη ότι η ακίδα πρωτεΐνης του κορωνοϊού εισέρχεται στο αίμα όπου κυκλοφορεί για αρκετές ημέρες μετά τον εμβολιασμό και στη συνέχεια συσσωρεύεται σε όργανα και ιστούς όπως σπλήνα, μυελός των οστών, συκώτι, επινεφρίδια και σε υψηλές συγκεντρώσεις σε τις ωοθήκες και τους όρχεις.

Το ήξεραν αυτό, και το γνωρίζουν τώρα, και συνεχίζουν να εγχέουν αυτό το δηλητήριο σε εκατομμύρια ανθρώπους - ηλικιωμένους, νέους και παιδιά. Πόσο πιο εγκληματικό από αυτό;!


Μπορούμε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι αυτό γίνεται σκόπιμα, για να εξοντώσουμε το κοπάδι - το ανθρώπινο κοπάδι, εσείς και εγώ, και τα παιδιά μας - ο Μπιλ Γκέιτς το είπε ειλικρινά στην παρουσίασή του, έτσ δεν είναι ;!



ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?


Πρώτα απ 'όλα, μην πάρετε το δηλητηριώδες τρύπημά τους!

Ακριβώς σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε και πήρατε το τρύπημα, θα πρέπει να περιμένετε ζημιά και ακόμη και να αντιμετωπίσετε το θάνατο τα επόμενα δύο χρόνια, αν δεν κάνετε τίποτα.
Ξεκινήστε με την αγορά ή πηγαίνετε έξω και βρείτε βελόνες / φύλλα λευκού πεύκου (λευκή πεύκη, έλατο, κέδρος και βελόνες ερυθρελάτης περιέχουν σιμιμικό οξύ και σουραμίνη) και κάντε μια έγχυση σε ζεστό νερό με λίγο αλκοόλ ή λίπος όπως λάδι καρύδας ή βούτυρο.



Χρησιμοποιήστε πολλά φύλλα ανά λίτρο νερού και αφήστε τα να εγχυθούν για περίπου ½ ώρα.
Καλύτερα να χρησιμοποιήσετε ένα ηλεκτρικό μπλέντερ για να εξαγάγετε το σικιμικό οξύ και τη σουραμίνη. Στη συνέχεια, βάλτε το ολόκληρο σε ένα σουρωτήρι και πιέστε την πάστα με ένα κουτάλι για να εξαγάγετε το χυμό. Πίνετε ½ ένα ποτήρι αυτού του εκχυλίσματος πρωί και βράδυ για εξουδετέρωση των ακίδων πρωτεϊνών



Για την πρόληψη των φραγμών αίματος, πρέπει να πάρετε μια κουταλιά της σούπας natto (φρέσκο ή αφυδατωμένο) κάθε οκτώ ώρες. Είναι σημαντικό να παίρνετε ολόκληρο το νάττο και όχι την καθαρισμένη νατοκινάση. Αυτό το ένζυμο διαλύει τα τσόκαρα. Εκτός από τη νατοκινάση, το natto περιέχει επίσης άλλα σημαντικά μόρια, ένα από αυτά είναι η βιταμίνη Κ2, σημαντικά για την υγεία των αγγειακών τοιχωμάτων που έχουν υποστεί βλάβη από την ακίδα πρωτεΐνη. (Δες εδώ για το νάττο: https://www.youtube.com/watch?v=a9a7LKle9AQ).


Κάνοντας αυτό, σιγά-σιγά, το σώμα σας πρόκειται να απαλλαγεί από τα κύτταρα που παράγουν την ακίδα πρωτεΐνη και στη συνέχεια μπορεί να θεωρείτε τον εαυτό σας ασφαλές.


Λάβετε υπόψη ότι οι εμβολιασμένοι άνθρωποι φαίνεται να ρίχνουν την ακίδα πρωτεΐνη γύρω τους. Έτσι, εάν ζείτε παρουσία τέτοιων ανθρώπων, στο σπίτι ή στη δουλειά, πρέπει να προστατευτείτε από την απόρριψη με natto, βιταμίνη D3 (10000 UI / DAY), μαγνήσιο, ψευδάργυρο και βιταμίνη Α.


Φάτε υγιεινά τρόφιμα, εκθέστε τον εαυτό σας στον ήλιο και, εάν είναι δυνατόν, βάλετε τον εαυτό σας στο θαλασσινό νερό τακτικά και το πιο σημαντικό μην ξεχνάτε το ποτό σας με λευκές βελόνες.

Τις καλύτερες ευχές για σας και τους αγαπημένους σας, και ο Θεός να μας βοηθήσει και να μας εμπνεύσει για την καλύτερη εξυπηρέτηση του DIVINE σε εμάς.

του Cornelius Bulik
(henrymakow.com)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .