Η Ιρίνα Σάικ κόβει στον Κάνιε Γουέστ κάθε επαφή με τις... Καρντάσιανς: Unfollow στο Twitter την Κιμ και τις αδερφές της

west-shayk-main

Η πρώην σύζυγος του Μπράντλεϊ Κούπερ και ο πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν είναι πλέον ζευγάρι - Η Ιρίνα Σάικ δεν φαίνεται διατεθειμένη να... διαπραγματευθεί την εξουσία της πάνω στον διάσημο ράπερ

Ο Κάνιε Γουέστ σταμάτησε να ακολουθεί στο Twitter την Κιμ Καρντάσιαν και τις αδελφες της. Σύμφωνα με τα Μέσα της Αμερικής δεν είναι σαφές εάν έκανε αυτή την κίνηση πριν ή μετά από τις ευχές γενεθλίων που του έστειλαν στα social media νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα.

Ο Γουέστ εξακολουθεί να ακολουθεί μόνο ένα άτομο στο Instagram και αυτό δεν είναι άλλο από την πρώην συζυγό του. Βέβαια και αυτό είναι θέμα χρόνου να αλλάξει μετά και τη νέα του σχέση με την Ιρίνα Σάικ.

Η Ιρίνα Σάικ και ο Κάνιε Γουέστ έκαναν μαζί διακοπές, την ημέρα των γενεθλίων του Κάνιε, σε εξοχικό θέρετρο στη Γαλλία.

Η πρώην σύζυγος του Μπράντλεϊ Κούπερ και ο πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν έμειναν μαζί στο πολυτελές ξενοδοχείο Villa La Coste. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Daily Mail οι φήμες ότι οι δυο τους βλέπονταν κρυφά είχαν ξεκινήσει τον τελευταίο μήνα και τώρα απλά επιβεβαιώθηκαν.

Ο γνωστός ράπερ και το διάσημο μοντέλο απόλαυσαν το ταξίδι τους στην Γαλλία, λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση της Κιμ, ότι παίρνει διαζύγιο από τον Κάνιε Γουέστ, μετά από έξι χρόνια γάμου. Η Γαλλία ήταν πάντα ένας αγαπημένος προορισμός του ράπερ και την είχε επισκεφθεί το 2012 με την Κιμ.

kanye_kim