0 Έλενα Ακρίτα για προφυλάκιση Φιλιππίδη: «Ας περιμένουμε και το πόρισμα της Μπάρμπα»

Πέτρος Φιλιππίδης
Έλενα Ακρίτα, Πέτρος Φιλιππίδης και Βάνα Μπάρμπα (Copyright: NDP)
H Έλενα Ακρίτα σχολίασε την είδηση της προφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη, κάνοντας αναφορά και στη Βάνα Μπάρμπα που είχε ταχθεί ανοιχτά στο πλευρό του ηθοποιού

Με μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα σχολίασε την είδηση της προφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη, κάνοντας αναφορά και στη Βάνα Μπάρμπα που είχε ταχθεί ανοιχτά στο πλευρό του ηθοποιού. «Προφυλακίστηκε ο Φιλιππιδης, αλλά ας περιμένουμε και το οριστικό πόρισμα της Βάνας Μπάρμπα που λογικά δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη» έγραψε.

Οι πρώτες καταγγελίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη ήρθαν στις 4 Φεβρουαρίου, όταν τρεις ηθοποιοί, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη κατέθεσαν καταγγελία σε βάρος του, στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.


Οι καταγγελίες αφορούσαν σε ασελγείς πράξεις, λεκτική βία και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας επί και εκτός σκηνής και με αυτή ζητείτο η διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδη από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, γεγονός που πράγματι συνέβη λίγο καιρό μετά. Παρά το γεγονός όμως ότι οι καταγγελίες αυτές δεν οδήγησαν σε άσκηση διώξεων σε βάρος του γνωστού ηθοποιού – είχαν παραγραφεί άλλωστε- οδήγησαν και άλλες γυναίκες να προχωρήσουν σε ανάλογες καταγγελίες στις αρμόδιες αρχές.

Elena Akrita
την Τρίτη

Προφυλακίστηκε ο Φιλιππιδης, αλλά ας περιμένουμε και το οριστικό πόρισμα της Βάνας Μπάρμπα που λογικά δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη.

 

Πριν από περίπου δύο μήνες, η Βάνα Μπάρμπα είχε προκαλέσει χαμό στα social media όταν τάχθηκε στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη… αρκετά πια..» έγραψε η γνωστή ηθοποιός στα social media προκαλώντας έναν πραγματικό χαμό από τις αρνητικές αντιδράσεις που ακολούθησαν.

Μάλιστα, λίγες μέρες μετά το σάλο που προκλήθηκε η Βάνα Μπάρμπα παραχώρησε συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ όπου υποστήριξε για άλλη μια φορά με σθένος τον Πέτρο Φιλιππίδη.

 ethnos.gr