Τετάρτη, Ιουλίου 14

Ακόμα 10 γυναίκες στο σκλαβοπάζαρο των προαγωγών της Ηλιούπολης--ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η 19ΧΡΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ TRAFFICKING ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ Δ. ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟΣ

Ακόμα 10 γυναίκες στο σκλαβοπάζαρο των προαγωγών της Ηλιούπολης
Σε δηλώσεις προέβη η δικηγόρος της 19χρονης κοπέλας που κατάφερε να απελευθερωθεί από το διαμέρισμα-κολαστήριο στο οποίο την κρατούσε κλεισμένη ο αστυνομικός που κατηγορείται για κακοποίηση και μαστροπεία.

Όπως σημείωσε η κα. Αντωνία Λεγάκη μιλώντας στον ANT1,«έχουν έρθει σε μένα τρεις ακόμα κοπέλες και μου έχουν μιλήσει γι΄ αυτόν τον άνθρωπο (σ.σ. τον αστυνομικό), μία εξ αυτών με περισσότερες λεπτομέρειες».

Παράλληλα η δικηγόρος αναφέρθηκε και στα στοιχεία του αστυνομικού λέγοντας πως πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα, προκειμένου να αναγνωριστεί και από άλλα τυχόν θύματα, και προσθέτοντας πως «δεν έχουν γίνει καταγγελίες στις Αρχές λόγω του ότι κάποια από αυτά τα θύματα είναι απολύτως τρομοκρατημένα».

Η κα. Λεγάκη αποκάλυψε επίσης ότι ο αστυνομικός είχε σπάσει το κινητό της 19χρονης για να μην μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν, ενώ αναφέρθηκε και σε περισσότερα μέλη του κυκλώματος, τα ονόματα των οποίων έχει δώσει στις Αρχές το θύμα.

Παράλληλα επιβεβαίωσε ότι η μητέρα της 19χρονης δεν γνώριζε τίποτα για τα όσα υπέφερε η κόρη της, αφού στο «πλαίσιο της τρομοκρατίας που της ασκούσε ο αστυνομικός, της είχε απαγορεύσει να πει οτιδήποτε».

Όσο για τα μέλη του κυκλώματος που καταγγέλλει η κοπέλα, η δικηγόρος επισήμανε ότι, εκτός από τον αστυνομικό και τον πατέρα της, η 19χρονη «έχει κατονομάσει στην ΕΛ.ΑΣ. τουλάχιστον τρεις ανθρώπους». Ωστόσο διευκρίνισε ότι «για τον πατέρα δεν ξέρουμε σίγουρα ακόμα ότι συμμετείχε στο κύκλωμα».

«Διακινείται η πληροφορία ότι υπάρχουν δέκα κλεισμένες κοπέλες» είπε η δικηγόρος, αποκαλύπτοντας ότι έχει ενημερωθεί ότι, όταν απελευθερώθηκε η 19χρονη, «απελευθερώθηκε κι άλλη κοπέλα, η οποία δεν θέλει ακόμα να μιλήσει».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .