Δευτέρα, Ιουλίου 5

14% ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

 Της Λέττας Καλαμαρά

Ο πολιτικός αριβίστας που έλαβε τη λαϊκή εντολή το 2019 με την υπόσχεση για ανάπτυξη 4% ετησίως κατακρεούργησε την Ελλάδα με πρωτογενές έλλειμα 6,7% ή 11,1 δις ευρώ το 2020 και αναμενόμενο πρωτογενές έλλειμα 7,1% ή 12,2 δισ. ευρώ το 2021. Η ομολογία του εθνικού εγκλήματος Μητσοτάκη έγινε από τους διορισμένους χωρίς λαϊκή ψήφο "πραιτωριανούς" του Σκέρτσο, Σκυλακάκη και τον εμπλεκόμενο στην προκλητικά ακόμη ανεξιχνίαστη από την ελληνική δικαιοσύνη υπόθεση Novartis Υπουργό "Ύφεσης" Γεωργιάδη. Ομολογία που οφείλεται αποκλειστικά στα βάρβαρα και αδικαιολόγητα μέτρα εγκλεισμού που επέβαλε σκοπίμως ο ανθέλληνας Μητσοτάκης στο λαό και την οικονομία το 2020-'21, κατ'εντολή των Γερμανών κατακτητών και της κ. Μέρκελ.

Το δόλιο σχέδιο Μητσοτάκη, που γνώριζε για την καταστροφή,  αποσκοπούσε από την πρώτη νύχτα της εκλογής του στην οικονομική ισοπέδωση της Ελλάδας, στην εκποίησή της χωρίς αντιστάσεις, στη διάλυση της "βαριάς βιομηχανίας" της Ελλάδας, του τουρισμού, που υπήρξε και συνεχίζει να είναι ο αυτοσκοπός του γερμανόδουλου Μητσοτάκη, παρά τις προεκλογικές του υποσχέσεις για κάτι διαφορετικό σε σχέση με τον προκάτοχό του. Το πέτυχε σε μεγάλο βαθμό και θέλει να το ολοκληρώσει με τον αποκλεισμό 6,5 εκατομμυρίων Ελλήνων από το Αιγαίο.


Ο COVID-19 υπήρξε το πρόσχημα, το βιολογικό όπλο αγνώστου φύσης και προέλευσης, για μία νέα εθνική καταστροφή του '22 για την οποία ο Μητσοτάκης προσπαθεί τώρα να ενοχοποιήσει μέρος των πολιτών, τους ανεμβολίαστους πολίτες, εναντίον των οποίων μεροληπτεί με ιατρικά προσχήματα, με αισχρό και διχαστικό τρόπο, πρωτοφανή στο δυτικό πολιτισμό.


Η οικονομική καταστροφή της Ελλάδας από το βαθύ κράτος της Γερμανίας και το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα που διακινεί ανθρώπους και ναρκωτικά από Τουρκία προς Ελλάδα με ντόπιους συνεργάτες αποσκοπεί στον ενδοτισμό των ντόπιων κατοίκων των νησιών λόγω οικονομικής εξαθλίωσης, στον αποκλεισμό των Ελλήνων της μετάβασής τους σε αυτά εξαιτίας οικονομικής ανέχειας και μη εμβολιασμού, στη μετατροπή τους σε αποικίες ανανεώσιμων πηγών και πλήρη εξάρτηση τους από κεφάλαια αποικιοκρατών, την εξαφάνιση του τουρισμού και τέλος την απεθνικοποίησή τους μέσω εποικισμού και πολλαπλασιασμού των παράνομων μεταναστών της Ανατολής.


Οι 'Ελληνες, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι, όλοι με δικαίωμα επιλογής για αυτούς και τα παιδιά τους οφείλουν να αντισταθούν και να εκδιώξουν δημοκρατικά τον τύραννο που καταστρέφει την Ελλάδα και τους αγνοεί. Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα και τα πολιτικά κόμματα που σιωπούν είναι συνένοχα σε ένα εθνικό έγκλημα που αποκαλύπτεται.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πολιτικό εκβιασμό του προς τους Έλληνες ακύρωσε την ιατρική που απαιτεί τη συναίνεση των ανθρώπων για την ίαση, με τα δύσχρηστα μέτρα σε εστίαση, τουρισμό, μετακινήσεις ακύρωσε την οικονομία πολύτιμη για πόρους στήριξης της υγείας, με τη μεροληψία εναντίον πολιτών, το διχασμό, ακύρωσε την πολιτική, τη δημοκρατική διακυβέρνηση και έφερε την απείθεια, την ανυπακοή. 


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που δημιουργεί πρωτογενή ελλείμματα και ενδιαφέρεται μόνο για τις εξοπλιστικές προμήθειες οφείλει να παραιτηθεί πριν να είναι αργά. Η ντροπιαστική αποκάλυψη της πρωτιάς στην ανεργία των νέων Ελλήνων και Ελληνίδων στην Ευρώπη με 38% και οι ντροπιαστικές συνθήκες εργασίας και αμοιβής των υπολοίπων είναι αιτία παραίτησης, κύριε Μητσοτάκη. Στη σύγχρονη ευρωπαϊκή ιστορία υπήρξαν τύραννοι από το Μουσολίνι μέχρι τον Τσαουσέσκου που διακυβέρνησαν ενάντια στην πατρίδα και το λαό τους και είχαν όλοι το ίδιο πολιτικό τέλος. 


Η Ελλάδα δεν χρειάζεται έναν νέο Γούναρη του 21ου αιώνα και οι Έλληνες δεν θα επιτρέψουν μια νέα εθνική καταστροφή απέναντι από τα παράλια της Μικράς Ασίας όσο και αν προσπαθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης ύπουλα να επιβάλλει πολιτικά με το πρόσχημα του COVID-19. Όσο συνεχίζει να κυβερνά διχαστικά χωρίς καμία λαϊκή εντολή φέρνει πιο κοντά τη νέα δίκη των "'Εξι" το 2023, επετειακό έτος της Τουρκικής Δημοκρατίας στα ελληνικά εδάφη του Πόντου, της Ιωνίας και της Κωνσταντινούπολης.ksipnistere.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .