Κυριακή, Ιουλίου 25

ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ! 2 ΤΕΣΤ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

emvolia-ellada

Θα ακολουθήσουν κι άλλοι κλάδοι;
Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας.

Εκτός από την άρση των περιοριστικών μέτρων στη Μύκονο, οι ειδικοί έχουν εισηγηθεί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες την εισαγωγή ενός ακόμα εβδομαδιαίου τεστ στον τουρισμό.


Πιο συγκεκριμένα στο εξής οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι που απασχολούνται σε τουριστικά επαγγέλματα θα έχουν την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να κάνουν 2 τεστ την εβδομάδα, ένα self και ένα rapid.

Το πιθανότερο σενάριο είναι τα δύο παραπάνω τεστ να βαραίνουν αποκλειστικά την τσέπη του ανεμβολίαστου, εκτοξεύοντας το μηναίο κόστος διαβίωσης.

Για παράδειγμα ένας εργαζόμενος στον τουρισμό θα πρέπει να δίνει 20 ευρώ την εβδομάδα ΜΟΝΟ για το πανάκριβο rapid test ή 80 ευρώ τον μήνα!

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .