“4 ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΕΔΕΡΝΑΝ ΑΛΥΠΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΟΛΑΪΝ. ΟΤΑΝ ΚΟΥΡΑΖΟΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ , ΕΠΙΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ”. Ο ΜΠΑΜΠΗΣ Ο ΦΟΝΙΑΣ, ΤΑ “ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ” ΚΑΙ Ο ΦΑΛΑΚΡΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΑ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙΑ ΜΕ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ

mpampis-fonias

Μία εξαιρετικά σημαντική πληροφορία για τον Γεωργιανό ποινικό, ο οποίος εμπλεκόταν σε άλλη ληστεία, αυτή στο Πικέρμι, και συνελήφθη ως ύποπτος για την υποτιθέμενη ληστεία στα Γλυκά Νερά και τη δολοφονία της Καρολάιν και ανακρίθηκε από τις αστυνομικές αρχές ήρθε στο φως.

Όπως αποκάλυψε σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων,  αστυνομικός… συντάκτης που κάνει χρέη και ρουφιανάκου της αστυνομίας αλλά και συμμετείχε στο παρελθόν σε “τσιμπούσια γνωστού

επιχειρηματία, με παραβατικά πρόσωπα της ντόπιας Μαφίας, τα οποία σήμερα, δεν ζουν”, λίγο μετά το περιστατικό, ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της Καρολάιν, είχε συμμετάσχει στη διαδικασία προσδιορισμού του δράστη που υποτίθεται ότι του… έφυγε η κουκούλα από την εξέταση μιας λίστας περίπου 1.000 σεσημασμένων, προχωρώντας σε ορισμένες «αναγνωρίσεις» σε ποσοστό 70%-80%.

Ένα από τα άτομα που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε υποστηρίξει πως «έμοιαζε» με τον ένα από τους δράστες της ληστείας, ήταν και ο Γεωργιανός. Και αυτός φαίνεται πως ήταν ο λόγος που οι αστυνομικοί είχαν εστιάσει στην εξέταση του συγκεκριμένου ατόμου για τη συμμετοχή του στη δολοφονία της Καρολάιν. Ο ίδιος επέλεξε να μην υποστηρίξει ότι  είχε αναγνωρίσει κάποιον με βεβαιότητα προκειμένου να μην αποκαλυφθεί η εμπλοκή του από τη σκιαγράφηση άσχετου κακοποιού, που γρήγορα θα διαπιστωνόταν ότι δεν είχε σχέση με το έγκλημα.

Πάντως η Ελληνική Αστυνομία και οι συνδικαλιστές της υποστηρίζουν ότι γνώριζαν από την πρώτη στιγμή ότι ο σύζυγος ήταν ο δράστης του φονικού στα Γλυκά Νερά και ότι απλώς δεν το αποκάλυπταν και δούλευαν συστηματικά ώστε να «δέσουν» πλήρως την υπόθεση, γαργαράει ο ίδιος ρουφιανάκος ο οποίος θα πρέπει σύντομα να βάλει περούκα, εάν δεν θέλει να πέσουν και τα δικά μας τα μαλλιά, πλην των δικών του.

Όμως στις 18 Ιουνίου ο ίδιος ο 36χρονος Γεωργιανός μίλησε μέσα από τη φυλακή του Κορυδαλλού στο δεύτερο δημοφιλέστερο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι της Γεωργίας (Imedi TV) -την επομένη, δηλαδή, της ομολογίας του γυναικοκτόνου από την Αλόννησο- περιγράφοντας τον εφιάλτη που έζησε:
«Τέσσερις μέρες με είχαν δεμένο σε μια καρέκλα. Με χτυπούσαν πολύ άσχημα οι αστυνομικοί, ζαλιζόμουν κι όταν κουραζόταν ο ένας, συνέχιζε ο άλλος. Δεν με ρωτούσαν τίποτα, μόνο μου έλεγαν να ομολογήσω ότι σκότωσα την κοπέλα. Δεν ήξερα για ποια κοπέλα μιλούσαν. Μου έλεγαν “Εσύ τη σκότωσες”. Μετά έμαθα ότι τη σκότωσε ο άντρας της και ότι με κατηγορούσαν για κλοπή. Δεν έχω καμία σχέση με καμία κλοπή. Είχα μόνο πλαστά χαρτιά».

Το ρεπορτάζ έκανε γνωστό ότι η γεωργιανή πρεσβεία ζητά να μάθει μέσω δικηγόρου γιατί ο 36χρονος παραμένει ακόμα στη φυλακή. Αν λοιπόν το γνώριζαν από την αρχή, γιατί προσπαθούσαν επί τετραήμερο να αποσπάσουν μια ψεύτικη ομολογία από έναν Γεωργιανό που συνέλαβαν στα σύνορα, ζητώντας του να πει ότι αυτός ήταν ο δολοφόνος της Καρολάιν; Ε; 

Με πληροφορίες από το press-gr

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/4-%ce%9c%ce%95%ce%a1%ce%95%ce%a3-%ce%a4%ce%9f%ce%9d-%ce%95%ce%94%ce%95%ce%a1%ce%9d%ce%91%ce%9d-%ce%91%ce%9b%ce%a5%ce%a0%ce%97%ce%a4%ce%91-%ce%93%ce%99%ce%91-%ce%9d%ce%91-%ce%9f%ce%9c%ce%9f%ce%9b/