Παρασκευή, Ιουλίου 16

Σε νέα φάση η έρευνα για το κίνητρο της δολοφονίας της Καρολάιν - Οι μάρτυρες, η 40χρονη και το τραπεζικό απόρρητο

Δύο μήνες έπειτα από τη φρικτή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στη μεζονέτα όπου διέμεναν στα Γλυκά Νερά, μετρά αντίστροφα ο χρόνος προκειμένου να ξεκινήσει η επόμενη φάση της δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσης, που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Ένα από τα ζητούμενα της έρευνας, είναι να πέσει "φως" στο ακριβές κίνητρο της δολοφονίας της 20χρονης μητέρας, αλλά και να διευκρινιστεί ο ρόλος της 40χρονης γυναίκας από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον του πιλότου, με την οποία ο 33χρονος διατηρούσε πολυετή γνωριμία, σύμφωνα με το Mega. Πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, πάντως, αναφέρουν πως δεν φαίνεται να προκύπτει επικοινωνία τους, πριν από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Στο πλαίσιο της έρευνας, θα κληθούν να καταθέσουν μάρτυρες, οι οποίοι φέρονται να είχαν επαφές ή να είχαν επικοινωνήσει με τον πιλότο, το κρίσιμο χρονικό διάστημα πριν και μετά τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν. Μεταξύ αυτών, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα είναι η σύμβουλος ψυχικής υγείας του ζευγαριού, συγγενείς και γνωστοί του συζυγοκτόνου. Στο "μικροσκόπιο" των αρχών θα μπουν και τεχνικά ζητήματα, το βασικότερο εκ των οποίων αφορά στον ακριβή χρόνο κατά τον οποίο ο πιλότος αφαίρεσε την κάρτα μνήμης από την κάμερα ασφαλείας που ήταν εγκατεστημένη στο σαλόνι του σπιτιού. Πρόκειται για κρίσιμο στοιχείο που σχετίζεται με τον προσχεδιασμό ή όχι, της δολοφονίας. Ένα ακόμη κρίσιμο ζήτημα, που ενδεχομένως ρίξει "φως" στην υπόθεση, είναι αυτό της άρσης του τραπεζικού απορρήτου του ζευγαριού. Οι αρχές εκτιμούν ότι τα τραπεζικά στοιχεία είναι πολύ πιθανόν να δώσουν απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με το κίνητρο της δολοφονίας της νεαρής μητέρας. Πληροφορίες που είχε μεταδώσει τις προηγούμενες ημέρες ο Alpha, ανέφεραν πως ο ανακριτής αναμένεται να έχει στα χέρια του τα στοιχεία από την άρση του τραπεζικού απορρήτου, ενδεχομένως και στις 15 Ιουλίου.

Πρόκειται για στοιχεία που αφορούν κινήσεις χρημάτων σε όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς που είχε ο συζυγοκτόνος στο όνομά του, κάτι το οποίο επιθυμεί και η οικογένεια της Καρολάιν, που έχει εκφράσει τις αμφιβολίες της σχετικά με το αν ισχύει το κίνητρο που έχει επικαλεστεί ο πιλότος.

Τι διαδίδει ο συζυγοκτόνος μέσα στη φυλακή


Το ποιο ήταν το ακριβές κίνητρο της δολοφονίας, αποτελεί ένα κρίσιμο ζητούμενο για τις αρχές, καθώς και απ' αυτό θα φανεί εάν υπήρχε ή όχι προσχεδιασμός του εγκλήματος. Η άρση του τραπεζικού απορρήτου του ζευγαριού αναμένεται να δώσει νέα πνοή στις έρευνες, καθώς θα φανούν τυχόν περίεργες οικονομικές δοσοληψίες, ένα σενάριο που είχε ακουστεί από τις πρώτες ημέρες δολοφονίας της Καρολάιν. Σύμφωνα με πληροφορίες που είχε μεταδώσει το MEGA, μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού ο Αναγνωστόπουλος, μαθαίνοντας ίσως τα όσα γράφονται στον ελληνικό και βρετανικό Τύπο για εμπλοκή του σε καρτέλ ναρκωτικών, αποφάσισε να "πουλήσει τρέλα" λέγοντας σε συγκρατούμενούς του ότι "μπορεί να συμβαίνει κι αυτό. Και να ήταν αυτός ο λόγος που οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι" και σκότωσαν την Καρολάιν προκειμένου να εκδικηθούν τον ίδιο.

Η προκλητική στάση του προφυλακισμένου συζυγοκτόνου προκαλεί νέα ερωτήματα για το τι προσπαθεί να κατορθώσει με το να επαναφέρει στο κάδρο της υπόθεσης το σενάριο της εισβολής ληστών και επομένως της δολοφονίας λόγω εκδίκησης.

https://www.enikos.gr/society/786682/se-nea-fasi-i-erevna-gia-to-kinitro-tis-dolofonias-tis-karolain-o

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .