Κυριακή, Ιουλίου 25

Αποτοξίνωση: Τα 5 μυστικά για να πετύχει 100%

Αποτοξίνωση: Τα 5 μυστικά για να πετύχει 100%

Ζάχαρη και αλκοόλ, δύο πειρασμοί στους οποίους δύσκολα μπορούμε να αντισταθούμε. Τι πρέπει να κάνουμε όμως για να απαλλαγούμε από τις τοξίνες που αφήνουν στον οργανισμό μας; Δεν αρκεί η δίαιτα, αλλά η επιλογή συγκεκριμένων τροφών που αποτοξινώνουν το σώμα. Θα δεις τη διαφορά όχι μόνο στη γραμμή αλλά και στη λάμψη της επιδερμίδας σου.

Ξεχάστε τις εξαντλητικές δίαιτες. Αυτά τα δοκιμασμένα τρικ κάνουν detox στον οργανισμό και ενεργοποιούν το μεταβολισμό, για να φορέσετε το μπικίνι με άλλη διάθεση.

Ο ανθρώπινος οργανισμός έχει την ιδιότητα και την ικανότητα να αποτοξινώνεται καθημερινά μόνος του μέσω ποικίλων βιοχημικών διεργασιών… Ωστόσο, καταναλώνοντας τις σωστές τροφές και υιοθετώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής , βοηθούμε την όλη διαδικασία αποτοξίνωσης!

  • Μόλις ξυπνήσετε το πρωί, πιείτε 1 ποτήρι νερό με λεμόνι και κουρκουμά. Αυτό το ρόφημα ενισχύει το πεπτικό σύστημα, αποτοξινώνει το συκώτι και έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
  • Αλλάξτε διατροφή για δύο εβδομάδες, τόσο χρειάζεται ο μεταβολισμός για να ενεργοποιηθεί. Αυτό το διάστημα φροντίστε να ακολουθείτε ένα μενού πλούσιο σε λαχανικά, βιταμίνες και καλά λιπαρά.
  • Πιείτε τσάι dandelion, το οποίο λειτουργεί σαν φυσικό διουρητικό και καταπολεμά το φούσκωμα στην κοιλιά.
  • Κάντε διαλογισμό. Αφιερώστε λίγα λεπτά την ημέρα μόνο στον εαυτό σας, κλείστε τα μάτια, πάρτε βαθιές ανάσες και επικεντρωθείτε στη χαλάρωσή σας.
  • Δοκιμάστε το dry brushing, μασάζ δηλαδή σε όλο το σώμα με μια στεγνή βούρτσα. Αυτό ενεργοποιεί το λεμφικό μας σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .