Πέμπτη, Ιουλίου 8

Συναγερμός στο λιμάνι της Ραφήνας για 70 ύποπτα κρούσματα σε πλοίο από την Ίο

Συναγερμός στο λιμάνι της Ραφήνας για 70 ύποπτα κρούσματα σε πλοίο από την Ίο

Το Super Express κατέπλευσε την Τετάρτη στις 20.30 στο λιμάνι της Ραφήνας. Το δρομολόγιο αυτό όμως δεν έμοιαζε με κανένα άλλο. Με αυτό ταξίδεψαν πάνω από 70 άτομα- πολύ νεαρής ηλικίας- ύποπτα κρούσματα Covid-19.

Οι 30 περίπου από αυτούς ήταν μια μεγάλη παρέα που κανόνισαν όλοι μαζί να επισκεφθούν την Ίο για ολιγοήμερες διακοπές. Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσαν στο rpn.gr οι ίδιοι, ξεκίνησαν

από Αθήνα αλλά εκεί γνωρίστηκαν και με άλλα νεαρά παιδιά και πήγαν όλοι μαζί σε ένα μεγάλο πάρτι.

Κάποιοι λοιπόν αποδεδειγμένα και με συμπτώματα νόσησαν από κορωνοϊό και έμειναν στην Ίο καθώς δεν επιτρέπεται να ταξιδέψουν. Όλοι οι υπόλοιποι γύρισαν το βράδυ στη Ραφήνα, αφού μπήκαν σε καραντίνα στο πλοίο, και ελέγθησαν με test από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, που είχε ειδοποιηθεί και βρισκόταν στον ειδικό χώρο του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας.

Ανά δεκάδες έβγαιναν από το πλοίο, και οδηγούντο από προσωπικό του ΕΟΔΥ με ειδικές στολές στο σημείο προκειμένου να κάνουν το τεστ.

Επί ποδός το Λιμενικό της Ραφήνας και δύο περιπολικά. Πολλοί γονείς βρίσκονταν επίσης εκεί, γεμάτοι αγωνία για τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αμέσως μετά θα γίνει πλήρης απολύμανση του πλοίου.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν τραβήχτηκαν από τις 21.00 έως τις 21.40 το βράδυ της Τετάρτης.

Πηγή: rpn.gr

 .zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .