Τρίτη, Ιουλίου 13

Antonio Banderas-Κώστας Σόμμερ: Συναντήθηκαν στη νέα ταινία The Enforcer στη Θεσσαλονίκη

Antonio Banderas-Κώστας Σόμμερ: Συναντήθηκαν στη νέα ταινία The Enforcer στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Antonio Banderas με αφορμή τα γυρίσματα για τη νέα του ταινία, «The Enforcer».

Όπως έγινε γνωστό, στην κινηματογραφική παραγωγή θα βρίσκεται σε ρόλο-έκπληξη και ο Κώστας Σόμμερ, που σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού ΟΚ! θα εμπλέκεται σε ένα ξεκαθάρισμα

λογαριασμών.

Το καστ, που αποτελείται από τους Kate Bosworth, Mojean Aria, Zolee Griggs, Alexis Ren, Aaron Cohen και τον Αμερικανό ράπερ 2 Chainz, θα παραμείνει στη συμπρωτεύουσα μέχρι τα τέλη Ιουλίου, ενώ ήδη έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ομαλή διεξαγωγή των γυρισμάτων.

Πολλές από τις σκηνές της ταινίας γυρίστηκαν σε ένα τμήμα του Περιφερειακού της Θεσσαλονίκης, καθώς και σε περιοχές όπως η Περαία, η Καλαμαριά, η Μηχανιώνα, η Θέρμη και η Βίλκα.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Richard Huze. Όσο για τον Antonio Banderas, υποδύεται έναν εκτελεστή που είναι εδώ και χρόνια το δεξί χέρι μιας επικίνδυνης γυναίκας του υποκόσμου. Μάλιστα, σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ένα συλλεκτικό αγωνιστικό αυτοκίνητο Barracuda το οποίο οδηγεί ο πρωταγωνιστής, με το νουάρ θρίλερ να είναι τοποθετημένο στο σημερινό Μαϊάμι και τη Φλόριντα.

 

govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .