ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι είπε ο Τόλης Βοσκόπουλος για τον κορωνοϊό στην τελευταία του εμφάνιση στο Baraonda (βίντεο)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι είπε ο Τόλης Βοσκόπουλος για τον κορωνοϊό στην τελευταία του εμφάνιση στο Baraonda (βίντεο)

O Τόλης Βοσκόπουλος στην τελευταία του εμφάνιση στον Baraonda μίλησε δημόσια για τον κορωνοϊό στις 4 Μαρτίου του 2020, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρώτου lockdown.

Τότε ο μεγάλος τραγουδιστής έχοντας πραγματοποιήσει την τρίτη και τελευταία του εμφάνισή στο συγκεκριμένο μαγαζί, όπως αποκαλύπτει η παρουσιάστρια του pronews tv Ζίνα Γκουριώτη (ο Τόλης Βοσκόπουλος ζούσε σε διπλανό σπίτι με την Ζίνα Γκουριώτη και την γνώριζε από μικρό παιδάκι) η οποία ήταν παρούσα, μίλησε για τον κορωνοϊό δημοσίως για πρώτη και τελευταία φορά, θέλοντας να σχολιάσει το πρωτοφανές:

Ότι το μαγαζί είχε μερικά άδεια τραπέζια όταν στις δύο πρώτες του εμφανίσεις δεν έπεφτε ούτε «καρφίτσα».

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η Ζίνα Γκουριώτη η οποία κατέγραψε για τελευταία φορά τον Τόλη Βοσκόπουλο να τραγουδάει στην πίστα είπε τα εξής:

«Μας έχουν φέρει αυτό το καινούργιο τώρα, τον κορωνοϊό. Με το οποίο τρομάζουν τον κόσμο. Τι είναι αυτό; Κανείς δεν μας λέει. Από που ήρθε; Δημιουργούν ζητήματα για να μην περνάει ο κόσμος καλά».

Για να γίνει αντιληπτό το πόσο αγαπητός ήταν στους Έλληνες ο Τόλης Βοσκόπουλος παραθέτουμε την ατάκα του προέδρου των εφοριακών εν έτει 2011 όταν βγήκε στην επιφάνεια το πρόβλημα που είχε με την εφορία και εμφανίστηκε να χρωστάει κάποια εκατομμύρια ευρώ απόρροια των οικονομικών περιπετειών που είχε στο προηγούμενο γάμο του, την Τζούλια Παπαδημητρίου.

«Τι να σας πω, εμείς με αυτόν τον άνθρωπο ερωτευτήκαμε, πως θα μπορούσαμε να τον κυνηγήσουμε;»

Αυτός ήταν ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο άνθρωπος, ο ερμηνευτής του έρωτα για τους Έλληνες.

https://www.pronews.gr/lifestyle/celebrities/1003102_ti-eipe-o-tolis-voskopoylos-gia-ton-koronoio-stin-teleytaia-toy