Πέμπτη, Ιουλίου 1

Ξέσπασε η ηθοποιός για την μικρή Λυδία! Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Το μωράκι με ενδιαφέρει τόσο, που είμαι πρόθυμη…»

ioanna-triantafyllidoy-gia-mikri-lydia-prosopika-ayto-to-moraki-me-endiaferei-toso-poy-eimai-prothymi-960x504

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά όπου 32χρονος πιλότος αφαίρεσε χωρίς δισταγμό τη ζωή της εικοσάχρονης συζύγου του, στερώντας από την 11 μηνών κόρη του το δικαίωμα να μεγαλώσει με τη μητέρα του, έχει λυγίσει και τον πιο σκληρό.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε για το αποτρόπαιο έγκλημα του, ωστόσο τα μέσα κοινωνικής ενημέρωσης είναι στραμμένα στην, σχεδόν ενός έτους, Λύδια, η οποία θα μεγαλώσει χωρίς τους δύο γονείς της.

Την επιμέλεια τελικά έχουν οι γονείς της Καρολάιν, οι οποίοι θα μεγαλώσουν το άτυχο βρέφος στην Αλόννησο, όπου έζησε και η αδικοχαμένη μητέρα του.

Οι κάμερες ωστόσο τηλεοπτικών καναλιών παραμονεύουν στο νησί, προκειμένου να αποσπάσουν πλάνα από την 11 μηνών Λυδία.

Το γεγονός αυτό έκανε έξαλλη την ηθοποιό Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η οποία ξέσπασε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καλό θα ήταν, αν όντως πιστεύουμε ότι στη μικρή Λυδία αξίζει μια ευκαιρία να αφήσει πίσω της την τραγωδία που τη σημάδεψε, να μην παραμονεύουμε με κάμερες για ένα θολό πλάνο σε κάθε της κίνηση. Προσωπικά αυτό το μωράκι με ενδιαφέρει τόσο, που είμαι πρόθυμη να αδιαφορήσω πλήρως, προκειμένου να ζήσει όσο πιο “φυσιολογικά” γίνεται… #γνωμημου»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .