Σάββατο, Ιουλίου 3

Αθήνα όπως Καμπούλ: Σφαγή συμμοριών αλλοδαπών στο κέντρο - Ένας νεκρός που κατακρεουργήθηκε!

Αθήνα όπως Καμπούλ: Σφαγή συμμοριών αλλοδαπών στο κέντρο - Ένας νεκρός που κατακρεουργήθηκε!

Συνεχίζονται οι σφαγές στο κέντρο της Αθήνας, η οποία πλέον δεν αναγνωρίζεται αφού ε΄χει μετατραπεί σε Κμαπούλ, με συμμορίες αλλοδαπών να αλληλοσκοτώνονται σε καθημερινή βάση.

Συγκεκριμένα χθες, αγνωστοι μαχαίρωσαν νεαρό άνδρα μετά από συμπλοκή στην οδό Σατωβριάνδου.

Προηγήθηκε συμπλοκή μεταξύ συμμοριών με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να βγάλει μαχαίρι και να τραυματίσει θανάσιμα τον άνδρα.

Το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, δέχτηκε χτυπήματα σε γλουτό και κεφάλι ενώ η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των αλλοδαπών μαχαιροβγαλτών.

Την ίδια ώρα που συμβαίνουν αυτά, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αυτοαποθεώνεται για... τη σύλληψη του Χρήστου Παππά και δηλώνει πως η εγκληματικότητα ήταν μάστιγα μέχρι το... 2019. 

 https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/999132_athina-opos-kampoyl-sfagi-symmorion-allodapon-vrady-enas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .