Σάββατο, Ιουλίου 10

Ασχετοι και επικίνδυνοι. Με μάσκα και ειδικά μέτρα η πανδημία θα είχε τελειώσει.

Η επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης έχει αποκτήσει ψυχωσικά χαρακτηριστικά.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΩΣΗ (Mικρός Κούλης)     

Η ψύχωση (psychosis-psychοse) ή ψυχωτική διαταραχή είναι ψυχιατρική πάθηση που περιγράφει νοητική κατάσταση συνυφασμένη επί μακρόν με παραισθήσεις, αυταπάτες και συνεχή νοητική έκπτωση. Στους ασθενείς που πάσχουν από ψύχωση προκαλείται νοητική εξασθένηση, επέρχεται κοινωνική απόσυρση και αυξάνεται ο κίνδυνος αυτοκτονίας λόγω των παραισθήσεων, αυταπατών και διαταραχών στη σκέψη. Η ψύχωση χαρακτηρίζεται επιπροσθέτως από ανοργάνωτη συμπεριφορά, διαταραχή στο λόγο και κατατονία. Οι νοσούντες συχνά εμφανίζουν έλλειψη φυσιολογικής συμπεριφοράς και αδιάκοπτη απώλεια επαφής με την πραγματικότητα για μεγάλα χρονικά διαστήματα, συχνά με την εμφάνιση αγχωδών διαταραχών. Αναλόγως του βαθμού εξέλιξής της, μπορεί να συνοδεύεται από παράξενη και αλλόκοτη συμπεριφορά καθώς και δυσκολία στην κοινωνική συναναστροφή.

Η συμπεριφορά των νοσούντων διαφέρει από αυτές οι οποίες χαρακτηρίζονται ως επικρατούσες. Η επικρατούσα προσδοκόμενη κοινωνική συμπεριφορά προκαλεί δυσφορία, και η αδυναμία προσαρμογής στις προσδοκώμενες υποχρεώσεις (κοινωνικός έλεγχος) προκαλεί επιθετικότητα κατά προσώπων κύρους, όπως παιδιά, γονείς, δάσκαλοι, καθηγητές, Καθηγητές. Οι διαφοροποιήσεις της συμπεριφοράς του πάσχοντα από την κοινά αποδεκτή και αναμενόμενη συμπεριφορά από τα άλλα μέλη της κοινωνίας, οφείλονται στον τρόπο κατά τον οποίο το σύστημα των αξιών, των αντιλήψεων και των πεποιθήσεων του έχουν δομηθεί στη προσωπικότητα του. Νομίζω πως έγινα κατανοητός.

Η ΜΑΣΚΑ

Η μάσκα χρησιμοποιείται εκατό χρόνια στην Ιαπωνία. Αν κάτι δεν πήγαινε καλά, τότε δεν θα τη φόραγε κανένας στη χώρα αυτή. Είναι ο απόλυτος αντίπαλος του εμβολίου σε συνδιασμό με καθαριότητα και σωστό εξαερισμό. Προσφέρει διαρκή και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα απο τα πειραματικά εμβόλια με τις πολλές θανατηφόρες παρενέργειες. Οι μάσκες είναι μια φτηνή, προσιτή και χωρίς παρενέργειες επιστημονική. Οι ελληνικές είναι κακής ποιότητας. Εντύπωση προκαλεί πως δεν υπάρχουν παιδικές!

Οι γιατροί της επιτροπής δεν ξέρουν απο μαθηματική επιδημιολογία, μάσκες και ειδικά μέτρα. Επιμένουν όμως να έχουν τη τελευταία άποψη για να μη χάσουν τη μασαμπούκα απο την ΜΗ επίλυση της πανδημίας. Εχουν κάνει εγκληματικά λάθη και συνεχίζου χωρίς φόβο λόγω του ακαταδίωχτου. Είναι αδιανόητο να μιλάνε για μάσκες ενώ δεν ξέρουν πως λειτουργούν είτε ως φυσικοί είτε ως επιστήμονες υλικών είτε ως σχεδιαστές είτε ως μηχανικοί. Θυμάμαι πως τους 7 πρώτους μήνες σύστηναν στον κόσμο να μη φοράνε μάσκα και έγιναν και ανέκδοτο στο διαδίκτυο! Θυμάμαι και τα κακά lockdown των 40 ημερών που έκαναν αλλά και το λάθος σχέδιο εμβολιασμού.

Η επιτροπή για την πανδημία στην Ελλάδα είναι κατώτερη κατά πολύ των περιστάσεων. Απο τα λάθη της πέθαναν άνθωποι και καταστράφηκε η οικονομία. Το ακαταδίωχτο δεν καλύπτει μια κατηγορία για σύσταση συμμορίας.

Εντύπωση αποτελεί πως η Ελλάδα δεν δίνει επίσημα αριθμούς των κρουσμάτων κλπ αλλά στατιστικά επεξεργασμένα αποτελέσματα. Δεν περνάνε αυτά.

 https://zcode-gr.blogspot.com/2021/07/t.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .