Τετάρτη, Ιουλίου 28

Ανέστης Βλάχος: Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός - Η ανάρτηση του γιου του

blaxos

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το πρόβλημα της υγείας του

Δύσκολες ώρες για τον Ανέστη Βλάχο, καθώς νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό.

Την είδηση γνωστοποίησε ο γιος του, Ηρακλής Βλάχος, χωρίς ωστόσο να διευκρινήσει τον λόγο, που βρίσκεται εκεί ο διάσημος ηθοποιός, που άφησε ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο με τους ρόλους του «κακού».

Στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο γιος του έγραψε: «Ο πατέρας μου, Ανέστης, κλήθηκε να λάβει έναν δύσκολο ρόλο, αυτή την φορά ρόλο ζωής, βρίσκεται στον Ευαγγελισμό και θέλουμε να πιστεύουμε ότι με την βοήθεια του Θεού θα βγει νικητής και θα είναι γρήγορα κοντά στα παιδιά του και στα εγγόνια του. Οι ευχές σας, η αγάπη σας και οι προσευχές σας είναι με βεβαιότητα πολύτιμες. Πατέρα απέδειξε ακόμα μια φορά πόσο δυνατός είσαι». 

Δείτε την ανάρτησή του:






https://www.protothema.gr/life-style/article/1147164/anesti-vlaho-nosileuetai-sto-nosokomeio-euaggelismos-i-anartisi-tou-giou-tou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .