Δευτέρα, Ιουλίου 12

ΠΕΡΙ ΑΚΙΔΟΣ ΚΑΙ ...ΚΑΡΟΤΟΥ !!


Περί μεταλλάξεων το ανάγνωσμα!!!

Να διαβαστεί !

Γράφει ο Αλέξανδρος Βασσάρας

Ιατρός Ανοσολόγος Νοσοκ. Παπαγεωργίου

Και πριν Αλέκτωρ λαλήσει τρις, και καταλάβουμε τι θα πει Δέλτα μετάλλαξη ...η οποία ήταν ουσιαστικά η Ινδική της Βεγγάζης, η τριπλή μετάλλαξη με μία μετάλλαξη στο σώμα του ιού και δύο μεταλλάξεις σε δύο σημεία της ακίδας, ...η οποία ήταν συνδυασμός της Νοτιοαφρικανικής, της Βρετανικής και της Βραζιλιάνικης...

Μόνο που ΔΕΝ είναι η διπλή της Ινδίας στην οποία αναφερόντουσαν στα σκιώδη ΜΜΕ, τα οποία «εν αγνοία τους» απέκρυψαν πως υπήρχε και τριπλή μετάλλαξη στην Ινδία πριν τρεις μηνες, ... η οποία τότε θα μπορούσε να οδηγήσει πολλούς συμπολίτες μας να σκεφτούν ότι καλύτερα να περιμένουν για το *δια*bόλιο του Σεπτεμβρίου ή Οκτωβρίου, ... το οποίο λογικά θα είχε αναβαθμιστεί για να καλύπτει και τις νέες μεταλλάξεις, αφού οι εταιρίες των φαρμακευτικών σκευασμάτων/ εμβολίων είναι «ικανές» για τέτοιες αναβαθμίσεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα...

Έτσι, λοιπόν, έχουν τα πράγματα σε αυτό το θέμα... η οποία καταστούσε τα *δια*bόλια ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ έως 40%-60% ...

Αλλά ακόμη δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε τη συζήτηση για τη ΔΕΛΤΑ μετάλλαξη... μας κατσικώθηκε πλέον η ΚΑΛΙΦΟΡΝΕΖΙΚΗ μετάλλαξη ΕΨΙΛΟΝ !!

Η καλιφορνέζικη Έψιλον μετάλλαξη, η οποία καθιστά όλα τα mRNA της Pfeizer και της Moderna τελείως ανίσχυρα και με μηδενική αποτελεσματικότητα και με ΤΡΙΠΛΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ πάνω στην ακίδα, όπως αναφέρει σε δημοσίευση του το SCIENCE!

Αυτή την ακίδα (cca 330 επίτοπα) δεν την αναγνωρίζουν καλα καλά ούτε και οι φυσικοί άνοσοι, αλλά όπως είπαμε οι φυσικοί άνοσοι αναγνωρίζουν τον ιό και από το σώμα του (2200 επίτοπα μείον ακίδας 330 = cca 1870 επίτοπα) !

Όπως έχουμε πλέον αντιληφθεί η μόνη υπεύθυνη στάση μας απέναντι στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, είναι η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ και τελικά η ΝΟΣΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ !!

Οφείλουμε να αναζητήσουμε μέσα μας την αλλαγή σε πολλά επίπεδα για να αντιληφθούμε πως …ΕΤOΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ δεν έχουμε ανάγκη εξωτερικά «πρόσκαιρα μπαλώματα» !!!

ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ «ΔΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ» ΤΗΣ ΑΝΟΣΙΑΣ ΑΓΕΛΗΣ, μέχρι κάποια μετάλλαξη μελλοντική που θα πρέπει απλά να ξανανοσήσουμε απλά για να πάρουμε εκ νέου τα απαραίτητα νέα αντισώματα ... και πάντως ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 17 μήνες, είναι να ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ !!

Το να προσπαθούμε να ανταγωνιστούμε την ΦΥΣΗ μας καθιστά το λιγότερο ΗΛΙΘΙΟΥΣ και ΥΒΡΙΣΤΕΣ, ενώ το να συμφιλιωθούμε με αυτήν είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για την επιτυχία μας στην συμβίωση μας με όλη Τη Δημιουργία...

Όσα φαρμακευτικά σκευάσματα και να παράγουμε, η ΦΥΣΗ θα τρέχει μπροστά, και μεις οι τελευταίοι και κατατρεγμένοι και παρείσακτοι λαθρεπιβάτες αυτού του ΠΛΑΝΗΤΗ !!

ΑΝ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ και ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ πως λειτουργεί το ΣΩΜΑ μας, δηλαδή αυτό που μας κάνει μέρος της ΦΥΣΗΣ, η ΓΗΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΜΑΣ... τότε θα είμαστε συνοδοιπόροι και συμμετέχοντες σε αυτό το βίωμα που λέγεται ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ...

Εσείς τί είστε ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΕΣ ή ΕΓΚΥΡΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ;;

Ανατρέξτε σε παλιότερα άρθρα για να αποκτήσετε την κρίσιμη πληροφορία, και πριν ένα χρονο να πάτε να δείτε τις δημοσιεύσεις μας θα δείτε ότι είναι πιο επίκαιρα από ποτέ και αφορούν θέματα που πρέπει να κάνετε κτήμα σας και πλέον να αναζητούμε το ΦΩΣ, όπου αυτό υπαρχει, και να το μεταλαμπαδεύουμε ή να το παράγουμε όπου βλέπουμε ότι λείπει, πάντα με πηγές την ΑΛΗΘΕΙΑ την ΑΓΑΠΗ και την ΛΟΓΙΚΗ, δηλαδή ανατρέχουμε στους παππούδες μας, τους πρότερους αρχαίους και τους ύστερους ορθόδοξους !!

ΠΗΓΗ

https://shmantikanea.blogspot.com/2021/07/blog-post_887.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .