Παρασκευή, Ιουλίου 30

Πέτρος Φιλιππίδης: Κατέρρευσε η γυναίκα του, Ελπίδα Νίνου στο άκουσμα της απόφασης

Πέτρος Φιλιππίδης: Κατέρρευσε η γυναίκα του, Ελπίδα Νίνου στο άκουσμα της απόφασης

Σε άσχημη κατάσταση είναι η σύζυγος και ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την απόφαση να προφυλακιστεί ο ηθοποιός.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κατηγορείται από τρεις γυναίκες για έναν βιασμό και δυο απόπειρες και μέχρι σήμερα αρνείται όλες τις κατηγορίες εις βάρος του, βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως.

Η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου και ο γιος τους Δημήτρης ήταν μαζί του καθ’ όλη τη διάρκεια της απολογίας στην Ευελπίδων και περίμεναν την απόφαση.

Η Ελπίδα Νίνου κρατώντας το χέρι του γιου της, προσπαθούσε να σταθεί στα πόδια της, ενώ κατέρρευσε όταν άκουσε την απόφαση για προφυλάκιση του ηθοποιού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της On Time, η γυναίκα του και ο γιος του έτρεξαν κοντά του όταν εκείνος ζητούσε να τους δει κλαίγοντας μετά την απόφαση.

Η Ελπίδα Νίνου ξέσπασε σε λυγμούς και φώναζε: «Μέχρι τέλους μαζί. Θα πεθάνουμε μαζί!». Στο πλευρό της είχε τον γιο τους, ο οποίος αδυνατούσε να πιστέψει τα νέα και είναι και εκείνος σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

https://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/695917/petros-filippidis-katerreyse-i-gynaika-toy-elpida-ninoy-sto-akoysma-tis-apofasis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .