Μήνυμα Σοκ του “Επικεφαλής” της ¨Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης ¨ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ !!

Όπως μεταφέρθηκε από την καθαρεύουσα .

{Αδελφοί Συνέλληνες . Είναι ηλίου φαεινότερον ότι με αφορμή την πανδημία και τα διλήμματα που τίθενται (υποχρεωτικότητα , μεταλλάξεις , νέα εμβόλια κ.α ) υλοποιείται εσκεμμένα η δημιουργία μιας άλλης πραγματικότητας δομημένη στις ανάγκες ενός νέου παγκόσμιου οικονομικού συστήματος διακυβέρνησης σε βαθμό τέτοιον που αυτή καθαυτή η ανάγκη ελέγχου της φερόμενης Πανδημίας , να συνιστά πλέον μια απλή πρόφαση.

Η δόμηση της νέας αυτής πραγματικότητας θα έχει τη δυναμική που θέλουν, όσο θα υπάρχουν θύματα από την ¨Πανδημία¨ που έχουν όμως ήδη επιτρέψει να ηττηθεί κι αυτό  , για να ΑΠΟΦΕΥΚΤΕΙ  η αντίσταση της κοινωνίας στην περίπτωση που το σχέδιο αστοχήσει .

Αυτό που βιώνουμε στο σήμερα είναι ένας πλασματικός φόβος που ανακλάτε από την προηγούμενη πραγματικότητα που διαμόρφωσαν τα πρώτα στάδια της πανδημίας , και τον  οποίον φόβο διατηρούν για να ολοκληρώσουν τη μονιμότητα της νέας αυτής πραγματικότητας.

Ο πραγματικός κίνδυνος συνεπώς προέρχεται όχι από το νέο κορωνοϊό και τις μεταλλάξεις του , αλλά από τη δυνατότητα που έχουν να προκαλούν θύματα με αυτόν και να διατηρούν την απειλή του .


Προς απόδειξη , δεν έχετε παρά να δείτε ότι , ο αριθμός των κρουσμάτων που όλους αυτούς τους μήνες  ανακοινώνονται καθημερινά στην Ελλάδα ( κάθε κρούσμα είναι ένας συμπολίτης μας με φυσική ανοσία πλέον ) αναγόμενος σε ποσοστό επί τοις % στον όλο πληθυσμό , είναι 3 φορές μεγαλύτερος από τον αριθμό όλων των εμβολιασμένων μέχρι σήμερα 29/7/2021 που σημαίνει ότι , η Ανοσία Αγέλης έχει επιτευχθεί - χάριν των πολιτών - εδώ και  μήνες , και έχει φτάσει στο ανώτερο δυνατό επίπεδο , μεγαλύτερο , από εκείνο της Βρετανίας και της Σουηδίας που έχουν πλέον ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ


Η νέα αυτή πραγματικότητα που υλοποιούν - σε μεγαλύτερη κλίμακα - θα στηρίζεται σε οικονομικές δομές που θα απομυζούν τα οικονομικά σας , απειλώντας εφεξής  ευθέως θέματα αφορώντα την υγεία σας και θέματα υπαρξιακά .


Για τον λόγο αυτό έντεχνα και πονηρά αποδομούν την Εκκλησία του Χριστού , αναγκάζοντάς την να απαξιώσει τον εαυτό της . Τούτο πράττουν και κάπου αλλού στον κόσμο σε βάρος κάποιας άλλης θρησκείας ή δόγματος .


Ένας τρόπος αντίστασης είναι να συνειδητοποιούμε αυτό που συμβαίνει και να κινηθούμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ στο δικό μας κόσμο ο καθένας , αφού τον οριοθετήσουμε και σταθμίσουμε το σωστό βαθμό επικινδυνότητας }


Για τη μεταφορά , Alexandros.κ. Papadimakopoulos μέλος της


ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

 https://www.ksipnistere.com/2021/07/blog-post_9378.html