Τρίτη, Ιουλίου 13

Τι σχέση μπορεί να έχει ο πρωθυπουργός με τον αστυνομικό-προαγωγό;

Τι σχέση μπορεί να έχει ο πρωθυπουργός με τον αστυνομικό-προαγωγό;

Μία φωτογραφία η οποία δείχνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να χαιρετά δια χειραψίας τον αστυνομικό – νταβατζή, προφυλακισμένο πλέον ως βασικό πρωταγωνιστή της απίστευτης βαρβαρότητας υπόθεσης με την 19χρονη στην Ηλιούπολη. Μία πληροφορία που συνδέει τον αστυνομικό αυτό με την Νέα Δημοκρατία καθώς και με τον εκλογικό μηχανισμό του Νίκου Δένδια στον Νότιο Τομέα της πρώην Β Αθηνών.

Μία αλληλουχία πληροφοριών που φέρουν τον αστυνομικό Δημήτρη Μπουγιούκα να εμπλέκεται σε πολυεπίπεδες  παράνομες δραστηριότητες από το 2010 έως σήμερα ενώ υπηρετούσε στην ΕΛΑΣ.

Αυτά βλέπουμε και διαβάζουμε στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα piperata.gr.

Όπως σημειώνεται στην ιστοσελίδα, στις επιλογές του με τα αγαπημένα στο facebook, του ο επίορκος αστυνομικός έχει επίσης τον Νίκο Δένδια.

Όλα τα παραπάνω συνθέτουν ένα σκηνικό καθόλου βολικό για το Μαξίμου και δικαιολογούν σε ένα μεγάλο βαθμό την σπουδή με την οποία η Αστυνομία προσπάθησε στην αρχή να απομονώσει την 19χρονη, θύμα του πατέρα της και του αστυνομικού που την εξέδιδε. Την μετέφερε στο Εσωτερικών Υποθέσεων εν κρυπτώ. Δεν την άφησε να διατηρεί άμεση επαφή με τους δικηγόρους της. Την μετέφερε για ιατρικές εξετάσεις στο «Γεώργιος Γεννηματάς» υπό καθεστώς κράτησης. Την ανέκριναν επί 12 συνεχείς  ώρες . Αν αυτό δεν είναι βασανιστήριο τότε πια ακριβώς είναι η έννοια του βασανιστηρίου. Όλα αυτά ενώ το κορίτσι κατέφυγε στην Αστυνομία για να σωθεί.

Μήπως οι υφιστάμενοι του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προσπάθησαν, μάταια όπως αποδείχτηκε, να «κτίσουν» ένα τείχος μυστικότητας γύρω από την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ένας αστυνομικός αλλά και ένα ολόκληρο κύκλωμα trafficking το οποίο λειτουργούσε κάτω από την μύτη της αστυνομίας (ή μήπως με την ανοχή κάποιων;) στην Ηλιούπολη;

Πολλά τα ερωτήματα πολλές και οι απορίες. Ακόμη περισσότερες οι υποψίες. Κάποιος πρέπει να απαντήσει και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεν φαίνεται διατεθειμένος να είναι αρκούντως επεξηγηματικός. Αντίθετα είναι υπερβολικά αφοριστικός για όσους προβληματίζονται με την συμπεριφορά της Αστυνομία απέναντι στην κοπέλα και της ΕΛΑΣ απέναντι στον Δημήτρη Μπουγιούκα.

Στο ζήτημα άλλωστε αναφέρθηκε με ανακοίνωσή του και ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Συγκεκριμένα με ανακοίνωσή του ρωτά: «Η ΝΔ, το υπουργείο και η επιτελική κυβέρνηση Μητσοτάκη, δεν απαντούν σε ένα απλό ερώτημα που έθεσε ο κ. Σπίρτζης: Αληθεύει ότι ο αστυνομικός που κακοποιούσε και εξέδιδε την 18χρονη στην Ηλιούπολη είναι στέλεχος της ΝΔ;».

Ακολούθως σημειώνει: «Εάν ναι, σχετίζεται το γεγονός αυτό με το ότι αστυνομικοί δεν επέτρεπαν για ώρες στο θύμα να επικοινωνήσει με την δικηγόρο της και την πίεζαν, σύμφωνα με καταγγελίες, να αλλάξει δικηγόρο; Ή με το γεγονός ότι δύο μέρες μετά, ακόμα δεν έχουν δοθεί τα στοιχεία και η φωτογραφία του αστυνομικού στη δημοσιότητα, όπως συμβαίνει πάντα σε αντίστοιχες περιπτώσεις, ώστε να αναγνωριστεί και από άλλα θύματα trafficking;».

 https://www.zougla.gr/parapolitiki/article/ti-sxesi-mpori-na-exi-o-pro8ipourgos-me-ton-astinomiko-proagogo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .