Τρίτη, Ιουλίου 6

Πεδίο εφαρμογής της κυριαρχίας των πληροφοριών η Ελλάδα, μέσω ΜΜΕ Μωυσή

ΠΑΝΤΑ ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΙ

Δεν είμαι σίγουρος πως πάντα προσέχετε ή σας ενδιαφέρει τί  λένε οι άλλοι στο εξωτερικό. Ενας λόγος είναι πως θεωρείτε πως δεν σας αφορά.

ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΕΦΑΛΙ, ΚΟΒΕΙΣ ΚΕΦΑΛΙ…

Αφού οι πράξεις του καθενός ελέγχονται/αποφασίζονται απο το κεφάλι του λογικό είναι μια κυβέρνηση να θέλει  να ελέγξει το… κεφάλι σας, με τρόπο που όσα θα συμβαίνουν γύρω σας ελάχιστες φορές να είναι ατυχήματα! Αυτό μπορεί να γίνει με την προπαγάνδα, με τη παιδεία και στις δύσκολες περιπτώσεις με γεγονότα που αλλάζουν τη ροή των πραγμάτων π.χ. ατυχήματα μεγάλης κλίμακας, δολοφονίες, τρομοκρατικές ενέργειες κλπ.

Επι χρόνια γράφω, πώς όλοι όσοι είναι στη Βουλή είναι μιά παρέα απο πολιτικούς δολοφόνους που δεν έχουν σχέση με τη δημοκρατία. Πρωθυπουργοί  βγαίνουν κάποιοι που έχουν προετοιμασθεί απο παιδιά. Οι βουλευτές καθορίζονται με λίστες και δεν είμαι και σίγουρος αν οι εκλογές στην Ελλάδα είναι μη διαβλητές. Αν προσέξετε πρίν τις εκλογές εμφανίζονται στα ΜΜΕ συγκεκριμένα άτομα που αργότερα λαμβάνουν θέσεις στη Βουλή. Είναι φανερό το παιγνίδι. Είναι μια υπόθεση μεταξύ μας. Αφρική και χειρότερα.

Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ

Στη περίπτωση της πανδημίας το παιγνίδι είναι πολύ φτειαγμένο και αυτό συμβαίνει γιατί αντίδραση του λαού δεν υφίσταται. Αντιπολίτευση δεν υπάρχει. Δεν κρύβονται πλέον. Είναι όλα τα κόμματα μαζί. Εχουν τόσες φορές αλληλοκαλύψει το ένα το άλλο, που πλέον δεν μπορούν να κρύψουν πως είναι παρέα. Στο σημείο αυτό υπάρχει ένας αστάθμητος παράγοντας. Τί θα συμβεί αν κάτι ξεφύγει απο τον έλεγχο. Εδώ μπαίνει ο έλεγχος των κοινωικών δικτύων. Το fb δουλεύει με συγκεκριμένο τρόπο, το twitter με άλλο αλλά με κανόνες. Αυτοί οι κανόνες μειώνουν την ανάδραση των προβάτων σε όσα συμβαίνουν. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που χάνεται η μπάλα και τότε έχουμε τους Hoaxes του Μόσιαλου, που θέλει να πουλάει εμβόλια.

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ

Οι ΗΠΑ και η Ρωσία και η Κίνα κλπ ξέρουν τη σημασία της πληροφορίας και πως αυτή περνάει μέσα στα κοινωνικά δίκτυα για να παράγει “απογόνους”. Οι ΗΠΑ αντελήφθησαν πως το μέλλον δεν αφορά τα πεπραγμένα των κρατών – αφού έχουν αντιπροσώπευση – μέσα στις κυβερνήσεις αλλά απο τη πληροφόρηση των λαών. Και αυτό δεν είναι μόνο τα ΜΜΕ αλλά και το διαδίκτυο.

Η ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΗΛΙΘΙΟΥ

Ετσι φτάνουμε και στον πανίβλακα Μητστοτάκη, που στον μικρόκοσμο του αισθάνεται ευφυής. Στην πραγματικότητα είναι μπετόβλακας. Και αυτό το βλέπουμε απο το ότι δεν έχει πετύχει σε τίποτα απο αυτά με τα οποία έχει ασχοληθεί υπέρ του λαού. Σε ότι ήταν θεατής ή ανέμελος απέτυχε, όπως π.χ. στο να αγορασθούν μελλοντικά μετοχές απο τα 60 δις ευρώ των Ταμείων, στο να δημιουργεί επιτροπές με ακαταδίωχτο που θα του λένε τι να “κάνει”, στο να μειώσει κατά 30% την Ελληνική ΑΟΖ στην Ανατολική Μεσόγειο, στο να αυξήσει τις μειονότητες, στο να κάνει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς με πειραματικά φάρμακα κοκ. Τελευταίος του στόχος να μειώσει την επικοινωνία στα ΦΒ, γιατί πολλοί τον λένε φασίστα. Δεν ξέρω αν είναι αλλά όπου υπάρχει καπνός…

Φτάνοντας στο δια ταύτα, φοβάμαι πως τα γεγονότα απο την πανδημία θα προλάβουν τις επιθυμίες του Λουδοβίκου του Μαξίμου. Και ευτυχώς!

 https://zcode-gr.blogspot.com/2021/07/blog-post_2.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .