Παρασκευή, Ιουλίου 16

Η απάντηση του Ηλία Κασιδιάρη στο διάγγελμα Μητσοτάκη

 Αποκαλύψεις του Ηλία Κασιδιάρη για τα υπόγεια κυβερνητικά σχέδια, που οδηγούν τη χώρα μας σε διχασμό και την οικονομία μας σε καταστροφή. Όσο μεγαλύτερη ζημιά προκαλεί στο ΑΕΠ και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις η θλιβερή πολιτική της Ν.Δ., τόσο περισσότερα κεφάλαια θα εισπραχθούν προς όφελος των μεγάλων πολυεθνικών από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Ο Μητσοτάκης προκάλεσε το σκληρότερο Lockdown στην Ευρώπη και άφησε απροστάτευτη τη δημόσια υγεία, με αποτέλεσμα 13.000 θανάτους Ελλήνων από covid. Την ίδια ώρα στη Σουηδία χάθηκαν περίπου 14.000 πολίτες με όλη την αγορά της χώρας ανοιχτή. 


Το αντισυνταγματικό σχέδιο για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και ο σχετικός νόμος, που υπερψηφίστηκε από τη Ν.Δ. και το κόμμα Βελόπουλου.


Επίσης, στην εκπομπή "Η ώρα των Ελλήνων" ο Δήμος Κυριλίδης αναλύει τις θέσεις του για την Δημόσια Υγεία και την κλιματική αλλαγή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .