Πέμπτη, Ιουλίου 1

Νεκρή βρέθηκε η Γαλλίδα τουρίστρια στη νότια Κρήτη ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΤΗ ΣΟΡΟ ΤΗΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ

Νεκρή βρέθηκε η Γαλλίδα τουρίστρια στη νότια Κρήτη

Τραγική ήταν η κατάληξη της υπόθεσης εξαφάνισης της 29χρονης Γαλλίδας Βιολέτ Γκιγκανό στην Κρήτη, αφού εντοπίστηκε νεκρή το μεσημέρι της Πέμπτης σε χαράδρα, σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από το Ελαφονήσι. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ, η 29χρονη βρέθηκε νεκρή σε ένα απόκρυμνο σημείο, στη μέση της διαδρομής που είχε επιλέξει για πεζοπορία, σε ένα δύσβατο μονοπάτι της περιοχής. 

Μάλιστα, οι Aρχές αυτή τη στιγμή ετοιμάζουν σχέδιο για την επιχείρηση ανάσυρση της σορού της άτυχης τουρίστριας.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες η κοπέλα είχε ξεκινήσει από τον Κριό και είχε φτάσει στο Ελαφονήσι και επέστρεφε ξανά πίσω για να πάρει το αυτοκίνητό της. 

Στα μισά όμως της διαδρομής, που είναι 7,5 με 10 χιλιόμετρα, η Γαλλίδα τουρίστρια έχασε από άγνωστη έως τώρα αιτία τη ζωή της πέφτοντας σε μια χαράδρα.  

Αναμένεται ο ιατροδικαστής στο σημείο, για να κάνει την πρώτη εκτίμηση για τα αίτια του θανάτου της. 

Αναμένεται επίσης η ΕΜΑΚ για την ανάσυρση της σορού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η σορός της βρέθηκε στο σημείο που είχαν επικεντρώσει τις έρευνες οι διασώστες από το πρωί της Τετάρτης (30/06/2021).

Υπενθυμίζεται ότι στην επιχείρηση εντοπισμού της νεαρής τουρίστριας οι Αρχές χρησιμοποίησαν τρία drones, εκπαιδευμένο σκύλο ενώ στις έρευνες συμμετείχαν άνδρες της αστυνομίας, του λιμενικού σώματος, της πυροσβεστικής καθώς και εθελοντές που «χτένιζαν» όλη την περιοχή από την Παλαιόχωρα έως και το Ελαφονήσι.

Μετά από ώρες ερευνών οι Αρχές εντόπισαν στην περιοχή Κριός (βρίσκεται ανάμεσα στην Παλαιόχωρα και το Ελαφονήσι) το αυτοκίνητο που είχε ενοικιάσει η 29χρονη κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κρήτη. 

Εκεί, η άτυχη 29χρονη έβγαλε φωτογραφία την οποία κοινοποίησε σε ομάδα στα social media γράφοντας πού βρίσκεται και πως περπατούσε επί τρεις ώρες και αυτό είναι και το τελευταίο ίχνος ζωής που έχει γίνει γνωστό από εκείνη.

Έκτοτε οι έρευνες εντατικοποιήθηκαν ακόμα περισσότερο με τις αρχές να κάνουν φύλλο και φτερό όλη την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό της 29χρονης.

Το χρονικό της εξαφάνισής

Η 29χρονη Γαλλίδα στις 21 Ιουνίου ταξίδεψε στα Χανιά μόνη της προκειμένου να απολαύσει ολιγοήμερες διακοπές.

Η ίδια νοίκιασε ένα αυτοκίνητο και πήγε σε ξενοδοχείο της Παλαιοχώρας όπου είχε κλείσει τη διαμονή της.

Η 29χρονη είχε σχεδόν καθημερινή «παρουσία» στα social media καθώς ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο από τις εξορμήσεις της στην περιοχή. Παράλληλα, είχε επικοινωνία με την οικογένειά της. Αυτά όμως συνέβησαν μέχρι τις 24 Ιουνίου. Έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν. Η οικογένειά της επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί της χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Τηλεφώνησε στο ξενοδοχείο όπου ήξερε ότι διέμενε η 29χρονη αλλά δεν είχε δώσει κανένα ίχνος ζωής.

Μάλιστα, η ίδια είχε κανονίσει να φύγει στις 28 Ιουνίου ωστόσο ποτέ δεν πήγε στο ξενοδοχείο για να πάρει τα πράγματά της.

Η οικογένειά της, με τη συνδρομή των Γαλλικών Αρχών, ενημέρωσε την τοπική ΕΛ.ΑΣ. που ξεκίνησε αμέσως μία μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της νεαρής τουρίστριας.

Χθες, το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε missing alert για την εξαφάνιση της 29χρονης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .