Κυριακή, Ιουλίου 18

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΛΙΘΙΩΝ : Ο Καραμανλής ξέρει καλύτερα: Ο κορωνοϊός ΔΕΝ κολλάει στα… Μέσα Μαζικής Μεταφοράς!

 Στην κυβέρνηση έχουν τη συνήθεια όταν τους εξυπηρετεί να ακούνε και να εκθειάζουν τους επιστήμονες, όταν όμως δεν τους βολεύει, να τους τοποθετούν απέναντι...

Επιμένει ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, να προκαλεί, υποστηρίζοντας ότι ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται εντός των μέσων μαζικής μεταφοράς!


Είναι η ανοησία που εξαρχής ισχυρίζονται τα κυβερνητικά στελέχη, όταν οπουδήποτε αλλού -όπως αναγνωρίζουν- ο ιός μεταδίδεται. Όχι όμως στα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και τους συρμούς του μετρό και του ηλεκτρικού, όπου οι επιβάτες είναι στριμωγμένοι σαν σαρδέλες και η μεταξύ τους απόσταση μηδενική. «Είμαστε η μόνη χώρα της Ευρώπης που γίνεται αυτή η κουβέντα για τα ΜΜΜ» ισχυρίστηκε ο κ. Καραμανλής, προσθέτοντας πως μόνο στη χώρα μας «γίνεται ο κακός χαμός» με τις συνθήκες που επικρατούν σε μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ.


Μάλιστα, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, επιτιθέμενος στους επιστήμονες που λένε ότι τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι εστίες υπερμετάδοσης. «Ο καθένας είναι ό,τι δηλώσει και πρέπει να καταλαβαίνουμε ποιοι βγαίνουν για να πουν μια εξυπνάδα και ποιοι είναι σοβαροί και λένε σοβαρά πράγματα» ανέφερε ειρωνικά.


Στην Ελλάδα έχουμε την τάση να υπερβάλλουμε

Στην επισήμανση της δημοσιογράφου ότι τις απόψεις αυτές εκφράζουν επιστήμονες που είναι μέλη της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, ο υπουργός Μεταφορών επέμεινε, σημειώνοντας ότι υπάρχει πανσπερμία ανθρώπων που δηλώνουν ειδικοί και ότι στην Ελλάδα έχουμε την τάση να υπερβάλλουμε. Είναι προφανές ότι όταν τους εξυπηρετεί ακούνε και εκθειάζουν τους επιστήμονες, όταν όμως δεν βολεύει, τους τοποθετούν απέναντι.


Αυτό σημαίνει αξιοπιστία και σοβαρότητα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .