Κυριακή, Ιουλίου 4

ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΕΜΒΟΛΙΑ;;

 Η δυσφορία εκατομμύρια πολιτών για τα εμβόλια - Εκνευρισμός στην κυβέρνηση που ψάχνει τρόπους να τους υποχρεώσει

Η δυσφορία εκατομμύρια πολιτών για τα εμβόλια - Εκνευρισμός στην κυβέρνηση που ψάχνει τρόπους να τους υποχρεώσει

Κίνητρα ή αντικίνητρα για τους εμβολιασμούς; - Τι ψάχνουν στο Μαξίμου

Ο κόσμος έχει απορίες για τα εμβόλια και μάλιστα αναφερόμαστε σε εκατομμύρια πολίτες αλλά η κυβέρνηση δείχνει εκνευρισμένη και πλέον έχει στόχο να πιέσει με κάθε τρόπο τους πολίτες να εμβολιαστούν με κάθε κόστος.

Το ζήτημα είναι αν τα εξαγγελλόμενα μέτρα θα λειτουργήσουν υπέρ του εμβολιασμού καθώς φαίνεται να κερδίζει βήμα ο "εκβιαστικός εμβολιασμός" παρά το ότι είναι αντισυνταγματικός.

Έτσι μετά το... Freedom Pass (το 150ρι) στους νέους 18 έως 24 ετών, η κυβέρνηση στέλνει αυστηρό μήνυμα πως οι ανεμβολίαστοι δεν θα μπορούν να λαμβάνουν μέρος σε μία σειρά δραστηριότητες μέχρι και ότι πιθανά μελλοντικά περιοριστικά μέτρα θα αφορούν μόνο όσους δεν έχουν εμβολιαστεί.

Οι ανακοινώσεις για τα ταξίδια στα νησιά και οι διαρροές ότι αντίστοιχα μέτρα μπορεί να ισχύσουν και για τις διαπεριφαρειακές μετακινήσεις στέλνουν, σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη, μήνυμα σε όσους είναι διστακτικοί να σπεύσουν να εμβολιαστούν.

Όλα αυτά τη στιγμή που ο αριθμός των πλήρων εμβολιασμένων παραμένει χαμηλός ιδίως στους νέους, καθώς η δυνατότητα να εμβολιαστούν ή να εμβολιαστούν με σκεύασμα της επιλογής τους δόθηκε πριν από λίγο διάστημα.

Έτσι μόλις το 11% των 18 – 24 ετών έxει εμβολιαστεί πλήρως. Το 22% των 25 – 29 και το 34% των 30 – 34 ετών.

Ο Στέλιος Πέτσας μιλώντας στον ANT1 σημείωσε ότι ο ρυθμός των εμβολιασμών υποχωρεί. Όπως είπε, ενώ είχαμε φτάσει σε ένα υψηλό ρυθμό εμβολιασμών ημερησίως, όπου γίνονταν 115.000 -120.000 εμβολιασμοί την ημέρα, τώρα είμαστε κάτω από τις 90.000 εδώ κι αρκετές ημέρες, που σημαίνει ότι υπάρχει η δυνατότητα να γίνονται περίπου 25.000-30.000 εμβολιασμοί επιπλέον.

Και πρόσθεσε πως αν συνεχίσει να υποχωρεί ο ρυθμός εμβολιασμού «θα πρέπει πράγματι να εξετάσουμε κάθε εργαλείο που έχουμε στα χέρια μας για να είναι πιο έντονο το κίνητρο για τον εμβολιασμό».

 pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .