Σάββατο, Ιουλίου 3

Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ "Ο" ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Της Λέττας Καλαμαρά *

Σε παροξυσμό το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα αρνείται την ήττα του και διαλύει την Ελλάδα για εκδίκηση με τα πιόνια του Μαξίμου. Ο διχασμός των Ελλήνων και η μανία εναντίον του μισού πληθυσμού των Ελλήνων που δεν επιλέγουν τον εμβολιασμό με τα προϊόντα ανεύθυνων εταιρειών προκαλεί λύσσα στα σκυλιά του πολέμου.

Τα νησιά και το Αιγαίο Πέλαγος αποκόπτεται από τους Έλληνες, με επιλεκτική πρόσβαση από τον κ.Μητσοτάκη μόνο σε 4,8 εκατομμύρια Έλληνες και ελεύθερη πάντα για κάθε παράνομο

μετανάστη από την Ανατολή. Καμία οικογένεια ανεμβολίαστων Ελλήνων δεν πρόκειται να επωμιστεί ένα υπέρογκο κόστος για tests για να ταξιδέψει με πλοία και αεροπλάνα με αποτέλεσμα τουρισμός και οικονομία να τινάζονται στον αέρα με τις εισηγήσεις των ανεύθυνων επιστημόνων και τις πολιτικές αποφάσεις του Μεγάρου Μαξίμου που αναμένονται.


Το ίδιο φυσικά και για την εστίαση όπου ανεμβολίαστο προσωπικό και εμβολιασμένοι πελάτες δημιουργούν ένα μείγμα ντροπή για την ανθρωπότητα και την επιστήμη. Η Κυβέρνηση αδιαφορεί για την υγεία του προσωπικού και τους εκθέτει σε εμβολιασμένους αποκλειστικά, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της. Φυσικό επακόλουθο και εδώ πέρα από τον εθνικό διχασμό η επιστροφή στα πικ-νικ, στις παρέες στα σπίτια με ανεμβολίαστους φίλους και συγγενείς και στην καταστροφή της οικονομίας.


Η εκτέλεση με την παρουσία Ανωτάτων Στρατηγών των ΗΠΑ τού πρώην διευθυντή του FBI James Commey διά γκιλοτίνας, η εκτέλεση της Hillary Clinton διά απαγχονισμού και η ισόβια κάθειρξη του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ Bill Clinton που λάλησε προφανώς, όλοι όργανα της Μαντάμ "Ο", έφερε απόγνωση και εκδικητική μανία στην ανθέλληνα πρώην Παντοκράτωρ και πρώην εξουσιάστρια της ζωής όλων μας. Η διάλυση της Ελλάδας ώστε να μην υπάρχει σε λίγο που χαράζει μία νέα σελίδα στην ανθρώπινη ιστορία έχει γίνει ο αυτοσκοπό της, μάταια όμως.


Τα μέτρα που εξαγγέλλει καθημερινά η αξιοθρήνητη Κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι τραγικά και στοχεύουν στη διάρρηξη της εθνικής ενότητας, το διχασμό σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους με τη δίωξη των τελευταίων σταδιακά, την ολική καταστροφή της οικονομίας και του τουρισμού και τον εμβολιασμό ανηλίκων παιδιών, με σωρεία αποκλεισμών εναντίον φορολογουμένων ίσων πολιτών σύμφωνα με το Σύνταγμα και παριών σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Το εμβόλιο Μητσοτάκη μετατρέπεται στο τέλειο βιολογικό όπλο διάλυσης της Ελλάδας.


Η κατάληξη και αυτού του Παγκοσμίου Πολέμου είναι αναπόφευκτη και όσο και αν οι ανεύθυνες Επιτροπή Ειδικών και Κυβέρνηση Εκτελεστών της ζωής Ελλήνων και Ελλάδας προσπαθούν το μόνο που κάνουν είναι να χειροτερεύουν τη θέση όπου θα βρεθούν σύντομα.

Η Ελλάδα δεν διαλύεται, κύριε Μητσοτάκη, και τσάμπα προσπαθείτε να την αποκόψετε και να την καταστρέψετε. Τσάμπα προσπαθείτε να δημιουργήσετε το δικό σας στρατό, το δικό σας Κράτος. Δεν έχετε ασυλία και θα δικαστείτε για τα εγκλήματα εις βάρος των ανεμβολίαστων ανθρώπων.

Όλοι οι Έλληνες καταλαβαίνουν την αλήθεια πια και επιλέγουν στρατόπεδο ανάμεσα σε Λεωνίδα και Εφιάλτη.


Το Δ' Ράιχ καταρρέει και ο Γερμανόδουλος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία ανατινάζουν την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .