Δευτέρα, Ιουλίου 12

Αυτά ως προειδοποίηση σε όσους θέλουν να μου επιβάλλουν την δική τους άποψη και για τους δικούς τους φυσικά λόγους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αν είχε κάνει όμως το εμβόλιο;; Να τα λέμε και αυτά.

Επειδή όλοι θεωρούν λογικό ότι πρέπει να εμπιστεύονται την επιστήμη.
Επειδή και εγώ την εμπιστεύομαι καθότι δεν θεωρώ εαυτόν παράλογο.
Επειδή μεταξύ πολλών επιστημονικών λύσεων και προτάσεων επί ενός θέματος νομίζω μου δίδεται το δικαίωμα της επιλογής ποια απ' όλες θα προτιμήσω.
Επειδή μεταξύ των προτάσεων - λύσεων είναι και η θεραπεία με Τ-λεμφοκύτταρα.
Επειδή εκτός των άλλων έχω ομάδα αίματος τέτοια που είμαι συμβατός μέχρι και με γάιδαρο (γαϊδουρινό το λέμε στον στρατό).
 
Τότε θα επιλέξω την θεραπεία με Τ-λεμφοκύτταρα αν βρεθώ στην ανάγκη, και αυτό επειδή πιστεύω στην επιστήμη.
 
Με θεωρείτε λοιπόν αρνητή;;; Μήπως "ψεκασμένο";;Πρέπει μήπως να τιμωρηθώ για αυτή μου την επιλογή;; Ή θα πρέπει να εξαναγκαστώ σε μία χρόνια προληπτική φαρμακευτική αγωγή (με ομολογημένες πιθανές παρενέργειες) όταν έχω πολλά και καλά αντισώματα και χωρίς να έχω αποδεδειγμένα έλλειψη φυσικής ανοσίας;;;
 
Αν πάλι έχω έλλειψη μετά από έλεγχο ικανοποιητικής ποσότητας Τ-λεμφοκυττάρων δεν μπορούν αυτά κατά τον ίδιο τρόπο να μου χορηγηθούν προληπτικά και εν συνεχεία να παράγω ο ίδιος και να αποκτήσω έτσι ισόβια φυσική ανοσία, όπως οι ίδιοι επιστήμονες λένε;; Στο σημείο αυτό μήπως δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε την επιστήμη;;
 
Σε τι αναφέρομαι;;
 
Οι Αναστασία Παπαδοπούλου, Βιοχημικός, Διδάκτωρ του Τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ, η Ευαγγελία Γιαννάκη, Αιματολόγος, Διευθύντρια της Μονάδας Γονιδιακής Θεραπείας και Μεταμόσχευσης Αιμοποιητικών Κυττάρων του Παπανικολάου και ο Αχιλλέας Αναγνωστόπουλος, Συντονιστής Διευθυντής της Αιματολογικής Κλινικής Παπανικολάου, με όλη την ομάδα τους, τρεις γιατρούς και πέντε ακόμη στελέχη της Μονάδας Γονιδιακής Θεραπείας και Μεταμόσχευσης, ξεκίνησαν με δεδομένο πως τα κυτταρολυτικά Τ-λεμφοκύτταρα μπορούν να στοχεύσουν και να καταστρέψουν μολυσμένα με ιούς κύτταρα, αποτελώντας την επιθετική άμυνα του οργανισμού μας έναντι των λοιμώξεων και των ιών εισβολέων.
 
Διαπίστωσαν στην συνέχεια πώς όσοι άνθρωποι άντεχαν, κατάφερναν και περνούσαν σχετικά ήπια τον κορωνοϊό, είχαν αναπτύξει πολλά ειδικά Τ-λεμφοκύτταρα που επιτίθονταν στα κύτταρα με κορωνοϊό και τα εξουδετέρωναν, ενώ όσοι επιδεινώνονταν και βάδιζαν προς ΜΕΘ δεν διέθεταν αυτά τα ειδικά Τ-λεμφοκύτταρα!
 
Η θεραπεία λοιπόν που σκέφτηκαν αφορούσε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση εξετάζονται οι ασθενείς με κορωνοϊό για το εάν έχουν πολλά ειδικά Τ-λεμφοκύτταρα. Εάν έχουν δεν χρειάζονται τίποτε παραπάνω, αφού είναι "προγραμματισμένοι" να τα καταφέρουν.
 
Όσοι όμως δεν έχουν αρκετά και δεν τα πολλαπλασιάζουν, περνούν στην δεύτερη φάση, που είναι μια απλή ενδοφλέβια χορήγηση δια σύριγγας ειδικών Τ-λεμφοκυττάρων, τα οποία έχουν παρθεί από το αίμα όσων προηγούμενα είχαν νοσήσει από κορωνοϊό και θεραπευθεί! Πρόκειται λοιπόν για ένα ζωντανό φάρμακο!
 
Μάλιστα καταφέρνουν να πολλαπλασιάζουν εργαστηριακά αυτά τα ειδικά Τ-λεμφοκύτταρα και να τα αποθηκεύουν σε ειδικά ψυγεία με υγρό άζωτο στους -190 C, ώστε να έχουν έτοιμες δόσεις για όσους κινδυνεύουν, έχοντας δημιουργήσει ήδη μια σωστική Τράπεζα Αντικορωνοϊκών Τ-λεμφοκυττάρων στο Παπανικολάου, για ασθενείς υψηλού κινδύνου, με ανάγκη οξυγονοθεραπείας, συμπτώματα πνευμονίας και όδευση προς ΜΕΘ.
 
Αυτά τα αποθηκευμένα ζωντανά ειδικά Τ-λεμφοκύτταρα, αποτελούν μια έτοιμη ανοσία, που δρα ακαριαία και φυσικά και προπαντός θεραπευτικά, σώζοντας ζωές! Αυτή την στιγμή υπάρχουν αποθηκευμένες περίπου 50 δόσεις, έτοιμες για δράση!
 
Τα ειδικά Τ-λεμφοκύτταρα, μετά την εξουδετέρωση του κορωνοϊού, παραμένουν ως κύτταρα "μνήμης" στον οργανισμό και περιπολούν κυριολεκτικά σαν "περιπολικά" μην τυχόν και εμφανιστεί στο μέλλον παρόμοιος ιός, ώστε να σπεύσουν αμέσως να τον εξουδετερώσουν, εξασφαλίζοντας έτσι μακροχρόνια, ίσως και διά βίου ακόμη ανοσία! Και μάλιστα φυσική! Ιδίως όταν υπάρχει πλήρης συμβατότητα δότη - λήπτη.
 
Τέλος, πάρα πολύ σπουδαίο είναι το γεγονός πως από την στιγμή που ο οργανισμός παράγει έναν ολόκληρο "στρατό" κυτταρολυτικών Τ-λεμφοκυττάρων, αυτά στοχεύουν ταυτόχρονα πολλά διαφορετικά μέρη του ιού-εισβολέα, ώστε να εξουδετερώσουν όλες τις τυχόν παραλλαγές και μεταλλάξεις του!
 
Από όλα τα παραπάνω ταυτόχρονα συμπεραίνουμε, πως όσοι νόσησαν από κορωνοϊό, ακόμη και εάν τα αντισώματα τους έχουν πέσει, τα επιθετικά κυτταρολυτικά Τ-λεμφοκύτταρά τους αγρυπνούν και περιπολούν συνεχώς, παρέχοντάς τους έτσι διαρκή φυσική ανοσία!
 
Επίλογος: Έχω μάθει στην ζωή μου πάντα τις αποφάσεις μου να μην τις λαμβάνω εν θερμώ, να μην πανικοβάλλομαι και να μην παρασύρομαι . Να αξιολογώ την όποια κατάσταση με ψυχραιμία και καθαρή κριτική σκέψη. Κρύο αίμα κάποιοι λένε ότι έχω. Ίσως Επίσης έμαθα ότι αν δεν μπορώ να θέσω δικούς μου όρους στο παιχνίδι τότε να χρησιμοποιήσω τους ήδη υπάρχοντες υπέρ μου ακόμα και αντιστρέφοντας τους, εάν αυτοί εν πρώτοις δείχνουν κατά μου. Την λευκή πετσέτα την χρησιμοποιώ για να σκουπίζω τον ιδρώτα και το αίμα και όχι για να την πετώ στο ρινγκ έτσι εύκολα.
 
Αυτά ως προειδοποίηση σε όσους θέλουν να μου επιβάλλουν την δική τους άποψη και για τους δικούς τους φυσικά λόγους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .