Τρίτη, Ιουλίου 6

Στην Αντίπαρο βρέθηκε την Κυριακή το βράδυ ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μια παρέα που ασκεί τεράστια παγκόσμια επιρροή.

 Στην Αντίπαρο βρέθηκε την Κυριακή το βράδυ ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μια παρέα που ασκεί τεράστια παγκόσμια επιρροή.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι ως προσκεκλημένοι του μεγαλοεπιχειρηματία και παραγωγού του Χόλιγουντ Μπάρι Ντίλερ και της κορυφαίας σχεδιάστριας Νταιάν φον Φουρστενμπεργκ που κάνουν διακοπές στο Αιγαίο.


Γύρω από το τραπέζι βρίσκονταν επίσης ο Τζεφ Μπέζος, ο Τόμ Χάνκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον και ο δημοσιογράφος του CNN Άντερσον Κούπερ.

H βραδιά, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, κύλησε με χαλαρή συζήτηση για το ελληνικό καλοκαίρι, τα νησιά, την σγχρονη εικόνα της Ελλάδας, τις παγκόσμιες τεχνολογικές εξελίξεις αλλά και για σχέδια να γυριστούν κι άλλες ταινίες στη χώρα μας.

.........

καλά αυτός ....... δεν είπε ότι οι πολίτες θα πάνε καλοκαιρινές διακοπές και εμείς της κυβέρνησης θα μείνουμε πίσω για να δουλέψουμε όμως αυτό που πραγματικά γίνεται είναι ότι οι πολίτες έμειναν πίσω για δουλειά και αυτός έφυγε για Σ-Κ......χαχαχαχα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .