Πέμπτη, Ιουλίου 15

ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Ο ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

 Της Λέττας Καλαμαρά*

Προχωράει στη διάλυση του Κράτους ο γερμανόδουλος Πρωθυπουργός των Εμβολιασμένων με διάγγελμα για υποχρεωτικό εμβολιασμό και υποχρεωτικές παρενέργειες σε ανθρώπους χωρίς τη βούλησή τους προφανώς.

Η δίωξη όσων συμπολιτών μας που δεν έχουν εμβολιαστεί και ο άμεσος ή/και έμμεσος εξαναγκασμός τους όπως προαναγγέλει η διορισμένη χωρίς καμία λαϊκή ψήφο Κυβερνητική Εκπρόσωπος κα Πελώνη είναι απάνθρωπος και σαδιστικός.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στοχεύει στην αποψίλωση του Ελληνικού Κράτους, όσων δεν υποτάσσονται στα κελεύσματα μίας ανεύθυνης διά Νόμου Ειδικής Επιτροπής προκειμένου όλοι οι Έλληνες να γίνουν πελάτες εμβολίων χωρίς άδεια πλήρους χρήσης, και μετατροπή του Κράτους επίσημα σε προτεκτοράτο αρεστών. Το εμβόλιο μετατρέπεται από φαρμακευτικό παρασκεύασμα σε πιστοποιητικό υγειονομικων και πολιτικών φρονημάτων μίας κάστας. Δεν είδε, άραγε, τον τελικό του Euro 2020 να δει πώς ζουν οι άνθρωποι χωρίς μάσκες υποκρισίας;


Η επιχειρησιακή συνέπεια της απόφασής του είναι τραγική. Με μόλις 5.250.000 πολίτες εμβολιασμένους είναι προφανές ότι η μισή Ελλάδα αποκλείεται και διώκεται από τη στελέχωση του Κράτους παρά τα προσόντα και την εμπειρία των εργαζομένων. Η απόφαση του Μουσολίνι Μητσοτάκη αποτελεί ταφόπλακα για τη συνοχή του Ελληνικού Κράτους που μόνο ένας εχθρός τής χώρας θα μπορούσε να πάρει.


Ο αποτυχημένος Πρωθυπουργός Μητσοτάκης που κατέστρεψε την οικονομία τη διετία 2019-20 με τεράστια πρωτογενή ελλείματα, συνέχισε να δανείζεται αλόγιστα και να υποθηκεύει το μέλλον της Ελλάδας, αρνείται να προχωρήσει στη κατασκευή του EastMed που θα αναβαθμίσει στρατηγικά την Ελλάδα ες βάρος της Τουρκίας, έθαψε την Αμφίπολη και τσιμέντιασε την Ακρόπολη, πασχίζει να προκαλέσει εμφυλιακή διαταραχή στη χώρα.


Είναι προφανές ότι δεν υφίσταται πολιτική Αντιπολίτευση και όλα τα κόμματα είναι δέσμια των αμαρτιών τους σε κομματικό και ατομικό επίπεδο. Σιωπούν σε ένα εθνικό έγκλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη και οι ρίζες του είναι στην επιβολή της δικατορίας, στην εκδίωξη της Βασιλείας, στον ευνουχισμό της δικαιοσύνης, στη φίμωση της δημοσιογραφίας και στη λεηλασία των εθνικών πόρων μέσω ακατάσχετων δανείων και την καταλήστευση του εθνικού πλούτου.


Είναι η ώρα για νέες πολιτικές λύσεις που θα αποτρέψουν το εινικό εγκλημα Μητσοτάκη, που θα αποτρέψουν το διαχωρισμό των πολιτών και την παράδοση της χώρας σε Γερμανούς και Τούρκους προς εξυπηρέτηση της υποδούλωσης της Ευρώπης.


Εάν ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ, η Ελλάδα ΟΦΕΙΛΕΙ σε συνέχεια του Ηνωμένου Βασιλείου να ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ από τη γερμανοκρατούμενη Ε.Ε. που σιωπά στη διάλυση της Ελλάδας. Να χαράξει την πορεία της πάνω στις αρχέγονες αρχές μας της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της επιστήμης και ιατρικής και του σεβασμού στον άνθρωπο και τους Θεούς του.


Μητσοτάκη, άσε το διάγγελμα του υποχρεωτικού διχασμού και δώσε το διάγγελμα εκλογών με ομολογία αποτυχίας. Τσάμπα προσπαθείς να κρύψεις την επερχόμενη αποκάλυψη της οικονομικής κατάρρευσης το φθινόπωρο μεσα από εμφύλιες έριδες και τον έλεγχο του Κράτους και των παιδιών μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .