Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

Οι αδέσποτοι.... άνθρωποι δεν ....τρώνε σουβλάκι....


ΜΑΣ θεωρεί Β’ κατηγορίας, τότε κι ΕΜΕΙΣ τον θεωρούμε κατηγορία μείον plus !!!

Γράφει η Έλενα Συρίβελη

Δεν θα μπορούν, λέει, οι ...ανεμbολίαστοι να συντρώγουν με τους *δια*bολιασμένους....

Τέτοιο κακό!

Και θα πρέπει, λέει, οι καταστηματάρχες να διαλέξουν αν θα έχουν μια γωνιά για τους παρίες -ψωριάρηδες- μη *δια*bβολιασμένους ή αν θα είναι εξ' ολοκλήρου για τους.... καθαρούς-*δια*bολιασμένους!

Αν αυτό δεν είναι ρατσισμός τότε τί είναι;

Και μην μου πείτε "προστασία" διότι υπάρχει και ένας άλλος... κόσμος, όπου οι *δια*bολιασμένοι είναι αυτοί που φέρνουν τις μεταλλάξεις και αυτοί που μολύνουν.

Ιατρικά θέματα που χρησιμοποιούνται  πολιτικά, οδηγούν σε μορφώματα δημοκρατίας....

Αλλά ξαναγυρνώντας στο κυρίως ζήτημα, αναφορικά με την εστίαση, δεν πηγαίνω κιόλας, βρε αδελφέ!

Αν είναι να μου πετούν ένα κομμάτι ψωμί σαν να είμαι ψωραλέο σκυλί κι' εγώ να το τρώω κατεβάζοντας για λίγο την μάσκα, όχι δεν θα πάρω.

Άλλωστε με τον παρά μου.......

Δεν βγαίνω για φαγητό (όχι πως ήμουν και κάθε μέρα έξω) και να δούμε αν θα χάσω εγώ ή τα μαγαζιά, εγώ ή ο Κούλης....διότι και οι μη *δια*b ολιασμένοι έχουν ψήφο. 

Και αφού με θεωρεί Β’ κατηγορίας, τον θεωρώ κατηγορία μείον plus και έτσι θα ψηφίσω. 

Να σημειωθεί ότι το ίδιο θα έκανα ακόμη και αν ήμουν *δια*bολιασμένη, διότι ο διαχωρισμός έτσι κι' αλλιώς είναι προσβολή.

Επιπλέον δε, στην χώρα όπου όλοι θλίβονται δημοσίως για τον θάνατο των αδέσποτων, δεν γίνεται να δημιουργούν οι κρατούντες αδέσποτα στις τάξεις των ανθρώπων και να μην συγκινείται ούτε η πρόεδρος της Δημοκρατίας που κλαίει και χτυπιέται για γατιά και μειονότητες!

ΠΗΓΗ

 https://shmantikanea.blogspot.com/2021/06/blog-post_114.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.