Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Συγγραφέας--Έβαλε φωτιά το σπίτι του και τίναξε τα μυαλά του στον αέρα

Νεκρός ο άνδρας που πυροβόλησε από ταράτσα κτιρίου στη Θεσσαλονίκη - Έβαλε και φωτιά στο σπίτι του (upd)

Νεκρός ο άνδρας που πυροβόλησε από ταράτσα κτιρίου στη Θεσσαλονίκη

(Ανανέωση 9:53) Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 80χρονος ένοπλος άνδρας, ο οποίος πυροβόλησε από ταράτσα κτιρίου στη Θεσσαλονίκη έδωσε τέλος στη ζωή του. 

Ο άνδρας πυροβολούσε στον αέρα σε ταράτσα πολυκατοικίας, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα καιγόταν το δώμα στο οποίο διέμενε. Η πολυκατοικία στην οποία διέμενε ο 80χρονος βρίσκεται στην οδό Κωνσταντινίδη και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τη ΓΑΔΘ απειλούσε να αυτοκτονήσει. 

Μάλιστα ο άνδρας κρατούσε καραμπίνα στο χέρι και φέρεται να πυροβόλησε. Να αναφέρουμε πως ο άνδρας ήταν συγγραφέας.

Έβαλε και φωτιά στο δώμα

Την ίδια ώρα, το δώμα στην ταράτσα της ίδιας πολυκατοικίας έχει τυλιχθεί στις φλόγες, με τα δύο περιστατικά να μη θεωρούνται άσχετα μεταξύ τους.

Στο σημείο έχουν σπεύσει 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα, οι οποίοι όμως δεν επιχειρούν ακόμη για την κατάσβεση, καθώς και δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ..pronews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.